薄扶林大學討論區(4) 我迷失在這場add drop遊戲

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

冇錯

姐係點 咩撞哂sem

比如話你想去exchange果間u
4月開sem2
9月考試完sem
你估你去唔去得成啊啦

9月完sem即刻返黎再開sem得唔得
今次仆街喇 long translation deadline係幾時?
係完sem交定三月尾
想問下上網有咩方法check人讀咩major,有名有student id
想問下上網有咩方法check人讀咩major,有名有student id

你想起人底
今次仆街喇 long translation deadline係幾時?
係完sem交定三月尾

三月尾?
係完sem交定三月尾

三月尾?

咁點算
係完sem交定三月尾

三月尾?

咁點算

下我都未驚 我一次都未交
我想問hkuww reject左offer之後,下年再報會唔會有penalty

你想起人底

係呀

你想起人底

係呀

邊個得罪左你呀師兄
我想問hkuww reject左offer之後,下年再報會唔會有penalty

Push
請問下各位邊部fin cal好啲
有冇人知FINA1310 tutorial 係咪聽日開始

係呀

邊個得罪左你呀師兄

最近識左條友話自己讀risk man,但我問左幾個讀緊risk man既人都冇人話識佢,所以想起下佢底姐

係呀

邊個得罪左你呀師兄

最近識左條友話自己讀risk man,但我問左幾個讀緊risk man既人都冇人話識佢,所以想起下佢底姐

係呀

邊個得罪左你呀師兄

可以好難起喎
有冇人engine exchange 去leeds
係完sem交定三月尾

三月尾?

咁點算

唔係睇跟邊個㗎咩
係完sem交定三月尾

三月尾?

咁點算

唔係睇跟邊個㗎咩

咁又係
跳跳虎advisor點講呀
邊度online book洗牙 係portal搵唔到

去診所直接book啦

Book唔撚到架

Book唔撚到架

thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞