薄扶林大學討論區(4) 我迷失在這場add drop遊戲

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
如果今年仲有親戚問我有冇女朋友,我打柒佢

常仔 你有無女朋友呀

冇呀,冇呀

點會呀
做緊long tran

新年完全冇心情做
想襯gpa高apply scholarship 有咩scholarship易啲apply

幾高先
新年快樂 祝大家心想事成
賣caes1000 $100
Phys1050 $150
Engg1112 $200

巴打,點contact?

telegram @marycht
想襯gpa高apply scholarship 有咩scholarship易啲apply

幾高先

first hon 冇爆4

幾高先

同問
早知下個sem先take caes

幾高先

咁就下個sem再高啲先啦
我想問如果最後gpa 唔夠2 咁會點? 當畢唔到業定比張修業cert 我就算

畢到 好似GPA有1就得

我master 都係? 因為我今個sem c,c-仲要pt 好難追 而我求既只係完成左個master 考牌

推推推

telegram @marycht

hi mary

做緊翻譯訪談稿 港大仔負責聽
屌你老母諗都唔諗就寫 聽到錯L曬
列寧寫做店員都夠膽 前後唔通順照寫 做野咪撚咁啦西呀呀港大仔們

不如搵我做啦
列寧寫做店員都夠膽 前後唔通順照寫 做野咪撚咁啦西呀呀港大仔們

港大文學院冇一個唔係垃圾

港大文學院冇一個唔係垃圾

咁佢又冇話邊個faculty

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞