薄扶林大學討論區(4) 我迷失在這場add drop遊戲

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

開始做long trans未?

跳跳虎表示譯左一頁

我已經譯咗成12頁
個個月比人逼住交

成功將36cre連tuto砌到只係翻兩日

我36但我返4日

36番2日

我36但我返4日

36番2日

點做到

我36但我返4日

我36 cre. 連tuto, lab 3 日。。。。
我以為已經係極限

ling先係真好grade
未試過低過A

人讀書我讀書點解我唔讀d 好grade major

唉 咁入到大學應該自己興趣行先嘅
利申成日後悔揀左翻譯 比佢拖冧哂 雖然可能係我廢J

Same 成日比翻譯拖冧晒 不過我都冇後悔既

拎到 first hon 都叫拖累
ccch 9018 buddhism and chinese culture 好似好伏

巴打係咪今個sem讀?多野做 但grade好似ok的 希望係
有無興趣夾點名? 依家有時唔得閒上 想揾個人幫手點都唔得

yes

巴打有無telegram果d/其他聯絡方法?

yes

iamgoldenson123@gmail.com
俾個contact 我

yes

iamgoldenson123@gmail.com
俾個contact 我

已send

人讀書我讀書點解我唔讀d 好grade major

唉 咁入到大學應該自己興趣行先嘅
利申成日後悔揀左翻譯 比佢拖冧哂 雖然可能係我廢J

Same 成日比翻譯拖冧晒 不過我都冇後悔既

因為除左呢科之外都唔知讀乜柒好

翻譯最賺錢
CCST9025 Genetics
CCST9021 Marie heritage
呢兩個cc二揀一巴打邊揀
利申:冇bio底

嗰條友開既cc好似好撚hea

無咩野做
屌你老母個個禮拜都要晨咁早返去做濕鳩lab 仲要reg唔到cc 激撚死我
屌你老母個個禮拜都要晨咁早返去做濕鳩lab 仲要reg唔到cc 激撚死我

你肯定係讀n展
有冇 Ching 讀緊 Behavioural Finance ?

矛牙
有冇巴打讀過STAT1603
想take 做free elective

上個sem take咗 A+

求救呀

點解會咁架媽咪

求下你畀我drop左佢

send email/打電話去就會幫你drop
kore1021比人disapproved左
佢寫明唔建議yr4讀,但我又只係yr3
佢又唔係冇位架wo,我add左4日先黎disapprove...係唔係痴線

到底係唔係要minor/major韓國研究先讀到
但我另一個japn elective已經approve左(冇minor日文)
想問下ccst 9015係咪唔洗上堂, 我見又冇test又冇exam
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞