薄扶林大學討論區(4) 我迷失在這場add drop遊戲

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
lab coat係咪一定要買
有冇得借

我join咗bio soc可以借

冇join點算
如果今年仲有親戚問我有冇女朋友,我打柒佢

常仔 你有無女朋友呀
就快落堂 返屋企過年

Dayoff

DAYOFF
有冇人讀fina2342 一齊form group

屌,成日以為你grad撚咗
天地既時間大家會去邊、做乜野

lib溫天地堂前學過嘅野/預習天地堂之後個堂啲野
利申:今個sem 5個鐘天地

好勤力 我通常都係hea 上完堂成日都好攰
冇人嘅
想問下surveying係咪好撚chur? 聽講add drop period都未完就有paper要做

Overall唔算chur啦
利申:今年surveying grad
有冇巴打可以借lab coat
chem應該唔會讀落去,唔想買,又唔知邊度有得買
有冇巴打可以借lab coat
chem應該唔會讀落去,唔想買,又唔知邊度有得買

自己要用點借
有冇巴打可以講下geog1002點 諗下drop唔drop好
新年快樂
過三爆四
未拍拖嘅早日出池
拍緊拖嘅甜甜蜜蜜
仲有要身體健康
冇人嘅

尋日食完飯去左年宵嘛
係咪有人要caes1000書
另外仲有deri本書,想要搵我

巴打我要呀
點留contact

terry798@connect.hku.hk,你sd contact落呢個email再講ok?

Terry哥 sent la
係咪要新年假後先知approved or not
係咪要新年假後先知approved or not

Still pending
我想問如果最後gpa 唔夠2 咁會點? 當畢唔到業定比張修業cert 我就算
我想問如果最後gpa 唔夠2 咁會點? 當畢唔到業定比張修業cert 我就算

畢到 好似GPA有1就得

畢到 好似GPA有1就得

我master 都係? 因為我今個sem c,c-仲要pt 好難追 而我求既只係完成左個master 考牌
做緊long tran
想襯gpa高apply scholarship 有咩scholarship易啲apply
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞