薄扶林大學討論區(4) 我迷失在這場add drop遊戲

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

要Faculty批,因為想讀埋個minor但又唔夠cre, 唯有讀42
日文Major表示日文冇撚用,學左四年學埋d垃圾
後面d course仲要學埋詩詞文學d離地野
利申:痴左線

喂阿哥,唔好諗住轉撚咗紅色+轉個名就無人知你係巴打先得嫁

我係高登個陣都係紅字

是鳩但啦,咪又係巴

紅字就是絲

點撚樣啊舊登會員冬日戀曲[/quote]
係小冬

有得42cre 係咪已經死左
我year1 36 36 兩個sem都報左自己學過嘅日文course 但應付其餘30cre都覺得好攰

要Faculty批,因為想讀埋個minor但又唔夠cre, 唯有讀42

我係高登個陣都係紅字

小冬你報唔報n1

報,考黎打下飛機都好

我都想報 但好驚炒

不要再說了
利申上年暑假Pass左n2
請問dean’s list係咪除左一張cert之外就冇其他野?有冇書劵之類個D慰勞下?
利申: 第一次拎

拎到dean list即係夠分拎scholar啦

一睇就知你冇攞過

Exac7ly
請問dean’s list係咪除左一張cert之外就冇其他野?有冇書劵之類個D慰勞下?
利申: 第一次拎

拎到dean list即係夠分拎scholar啦

一睇就知你冇攞過

Exac7ly
永遠都唔夠nds黎
有無人讀過sex and intimacy in modern times
Inclass quiz難唔難
明明佢上堂好似無教過書咁

Push

聽日上tutorial , 好驚
有無人讀過sex and intimacy in modern times

Push

都講左會做咩啦 有咩驚

我係高登個陣都係紅字

是鳩但啦,咪又係巴

原來係巴打[/quote]
咪聽佢鳩Up

是緣是情是童真 還是意外

是緣是情是貧僧 還是老衲

留名等成首

舊登老衲大碟已經有成首
我最中意釋迦舞同埋 Buddha California

港大眾志係邊?

係咪咩唱歌組合

好似係一位巴打嘅名 見佢整個 icon

佢以前成日用歌詞覆人嘛 所見諗起
冬日竟然準時臨二月十四號出現

留名等變叫春post
2 月14

星期二囉今日 有咩特別

我係高登個陣都係紅字

小冬你報唔報n1

報,考黎打下飛機都好

我都想報 但好驚炒

不要再說了

我前年pass N2 應該會唔記得哂

留名等變叫春post

現在時間為2月13日32時23分

我係高登個陣都係紅字

小冬你報唔報n1

報,考黎打下飛機都好

我都想報 但好驚炒

不要再說了

我前年pass N2 應該會唔記得哂

應該都唔得閒點溫,半裸考算

留名等變叫春post

現在時間為2月13日32時23分

agger

Push

都講左會做咩啦 有咩驚

幾時講
ccch 9005 tutorial 俾分點架 就黎第一次debate 毒毒加Eng廢 好淆 想a range
有冇人有ccch9036 source

Push

都講左會做咩啦 有咩驚

幾時講

Moodle有份野講 陣間見
D人走堂未 咁多人 食餐飯都難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞