薄扶林大學討論區(4) 我迷失在這場add drop遊戲

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

渣ga dse咁易考唔洗溫都得啦 ching

真心 chi edu &ba 點睇?

嶺大分數 港大名氣

因為我自問冇能力去到25 26分
咁岩見到呢科好似幾吸引但係聽講面試嚴到不得了

但係點解呢科冇cu engine咁比人笑?

有幾吸引
唔好意思又係我
呢幾日d staff係咪會放假唔會approve人(定係approve人其實係靠個lecturer?)

有無人知

應該係放哂假
同埋通常係staff approve

嶺大分數 港大名氣

有幾吸引

本身我以為hku入面最低起碼要收25,26
但睇到原來有一科23之後開始有少少目標

4+2 26都入到

其實我好想揀social science 但係呢科對我來
黎講收太高所以唯有想試博呢科

你中文好好?

文科人 都尚算可以
想 drop 本身個 cc tutor 時間太 on9

仲有無 GL ST CH 既好 grade cc 可以 reg 想下個 sem 星期三 day off 呀

半個鐘掛

千祈唔好

千祈唔好

伏黎

有幾吸引

本身我以為hku入面最低起碼要收25,26
但睇到原來有一科23之後開始有少少目標

下年可能22 tim
而家入大學越黎越易啦
dse分年年跌 asso又易入

千祈唔好

可唔可以講下點解?

千祈唔好

可唔可以講下點解?

中文就揀cu啦
Hku中文得個校名j

千祈唔好

可唔可以講下點解?

中文就揀cu啦
Hku中文得個校名j

cu睇過起碼要夾埋27-29先做到yy lam師兄
我寧願揀hku J下自high下都好

可唔可以講下點解?

中文就揀cu啦
Hku中文得個校名j

Cu chi edu個分低chi好多,同hku差唔多,如果想教書可以諗諗

中文就揀cu啦
Hku中文得個校名j

Cu chi edu個分低chi好多,同hku差唔多,如果想教書可以諗諗

唔該晒巴打意見
不過自己最想都係HKU始終近屋企
中大既話如果冇得hall真係寧願唔讀
其實我自己想大個考紀律部隊(非黑警)
所以我都係想求其搵科水泡讀幾年識下朋友見識下就算

唔該晒巴打意見
不過自己最想都係HKU始終近屋企
中大既話如果冇得hall真係寧願唔讀
其實我自己想大個考紀律部隊(非黑警)
所以我都係想求其搵科水泡讀幾年識下朋友見識下就算

你考黑警我地應該會即刻起你底
岩岩add 到ccch 9005 chinese cultural revolution 有無ching 相認 btw 果個online forum 係咪hea寫就得

千祈唔好

可唔可以講下點解?

中文就揀cu啦
Hku中文得個校名j

考得好就有時光機搭?
岩岩add 到ccch 9005 chinese cultural revolution 有無ching 相認 btw 果個online forum 係咪hea寫就得

一齊上lecture吖

okar btw online forum 點計分架
點解仲有人有興趣讀港大文科,冇資源冇前途,讀黎曬學費。

間間u BA都係咁

間間u BA都係咁

香港地讀文科都係咁架啦
想 drop 本身個 cc tutor 時間太 on9

仲有無 GL ST CH 既好 grade cc 可以 reg 想下個 sem 星期三 day off 呀

Ccst9012
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞