薄扶林大學討論區(4) 我迷失在這場add drop遊戲

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
其實我一月尾上錯卡車姐 咁咪下站等囉
佢話覺得同我好冇默契 拍左七年似陌生人咁
然後掉低左我半個月
有情人又點丫 唔好話花丫
塵都冇粒

車都冇機會上,係咪應該跳軌等投胎?

唉 我覺得應該
絲打定巴打真有見地
屌我真係好撚灰 一年得12個月 佢真係每次都嬲足一個月 我問佢係咪嬲 佢話佢冇嬲 我屌 成件港女咁
屌我真係好撚灰 一年得12個月 佢真係每次都嬲足一個月 我問佢係咪嬲 佢話佢冇嬲 我屌 成件港女咁

頂唔順就由佢啦
如果你自問用過哂唔同方法去解決件事
好似係

頂唔順就由佢啦
好似係

頂唔順就由佢啦
好似係

無計,女人有時候係犯賤啲
識人拍唔夠兩年散兩三次,條仔都搵埋第二條女,都仲係痴返埋去
呢樣野解釋唔到

頂唔順就由佢啦
好似係

又,點解忍到咁耐

頂唔順就由佢啦
好似係

又,點解忍到咁耐

我低賤囉 仲問

頂唔順就由佢啦
好似係

又,點解忍到咁耐

我低賤囉 仲問

咁你都拍到7年拖 你另一半好撚煩喎
有冇人有讀GGCL 9033?

WMD?

WMD?

係啊 頭先上上吓lecture太唔舒服早走左 想知有冇咩特別嘢講?

同埋頭先望過吓份assignment 啲orbital radius/ velocity/ frequency上lecture好似冇乜點教 怕做錯

我好多年前讀架喇 tutor應該會教下點計嘅 唔識再問下啦
利申文科人 個陣嚇死左

WMD?

係啊 頭先上上吓lecture太唔舒服早走左 想知有冇咩特別嘢講?

同埋頭先望過吓份assignment 啲orbital radius/ velocity/ frequency上lecture好似冇乜點教 怕做錯

我好多年前讀架喇 tutor應該會教下點計嘅 唔識再問下啦
利申文科人 個陣嚇死左

用excel plot最多都係冇咗分美觀分姐(如果plot啱嘅話)

頂唔順就由佢啦
好似係

無計,女人有時候係犯賤啲
識人拍唔夠兩年散兩三次,條仔都搵埋第二條女,都仲係痴返埋去
呢樣野解釋唔到

人之初,性本賤

唔講啦呢啲,他朝君體也相同
走CAES係咪會fail?

巴打咁靚仔,邊捨得 fail 你

又串我毒撚樣

又串我毒撚樣

毒撚樣先靚仔

又串我毒撚樣

幾時係hku打返鋪龍珠先
有無巴打讀緊ccch9007?

又串我毒撚樣

毒撚樣先靚仔

agger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞