薄扶林大學討論區(4) 我迷失在這場add drop遊戲

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
下年sem two exchange, 好後悔報左sem two,係咪已經代表唔會有好intern 有無過來人講下

要睇你去邊同想做咩intern

去英國, 想報hkex, bank or big4 intern 我報果時係咪傻左

幾時開始做先?英國可能同香港差唔多時候完sem 未必做唔到掛

做就做到,但啲interview未必有得skype in, phone in
下年sem two exchange, 好後悔報左sem two,係咪已經代表唔會有好intern 有無過來人講下

要睇你去邊同想做咩intern

去英國, 想報hkex, bank or big4 intern 我報果時係咪傻左

幾時開始做先?英國可能同香港差唔多時候完sem 未必做唔到掛

做就做到,但啲interview未必有得skype in, phone in

唯有祝你好運
又捱夜

咁快就捱夜

我要寫thesis麻 要同老細report
又捱夜

咁快就捱夜

我要寫thesis麻 要同老細report

寫thesis
想問申請左appeal exam result大約幾耐之後有結果

是緣是情是童真 還是意外

是緣是情是貧僧 還是老衲

留名等成首

舊登老衲大碟已經有成首
我最中意釋迦舞同埋 Buddha California

港大眾志係邊?
想問申請左appeal exam result大約幾耐之後有結果

個半月至少 冇咁快
又禮拜一

又見到你

留名等成首

舊登老衲大碟已經有成首

港大眾志係邊?

係咪咩唱歌組合
點解elec2242貢難

留名等成首

舊登老衲大碟已經有成首

港大眾志係邊?

係咪咩唱歌組合

好似係一位巴打嘅名 見佢整個 icon

諗定情人節買咩未啊
有無人上過ccst9012 tutorial 完全唔去會點
屌你個西幾時先Reading week

咪係⋯⋯明明開sem 無耐已經忙到仆街
D lecturer. 同我有仇咁俾Assignment

利伸:36 credit

巴做完篇structure essay未

利申Final sem, 42 cre

有得42cre 係咪已經死左
我year1 36 36 兩個sem都報左自己學過嘅日文course 但應付其餘30cre都覺得好攰

有得42cre 係咪已經死左
我year1 36 36 兩個sem都報左自己學過嘅日文course 但應付其餘30cre都覺得好攰

要Faculty批,因為想讀埋個minor但又唔夠cre, 唯有讀42
日文Major表示日文冇撚用,學左四年學埋d垃圾
後面d course仲要學埋詩詞文學d離地野
利申:痴左線

巴做完篇structure essay未

做完啦⋯⋯唔係今日dead 咩
⋯⋯果兩份tutorial 做到我狗咁
一個禮物四個submission
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞