薄扶林大學討論區(4) 我迷失在這場add drop遊戲

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
CAES9820
屌你老母
未試過咁撚憎一個course
走CAES係咪會fail?

巴打咁靚仔,邊捨得 fail 你

又串我毒撚樣

巴打著橙衫個時好迷人

痴線佬啊
快手啲爆啦,等reading wk啦ching
CAES9820
屌你老母

點解
CAES9820
屌你老母

agger
好19
CAES9820
屌你老母

agger
好19

好似係你地science呢個特別麻煩
有無人sem 1 take 左 stat2602
求source
求source

要有email先sd到喎

連登無pm
CAES9820
屌你老母

點解

篇psa真係垃撚圾
先唔講可以學到啲乜
屌佢老味又諸多限制,又要中港台大學,無厘頭過佢個龜頭
個SALL仲戇鳩,似撚足中學嗰啲乜柒自學活動
遲下個speaking分分鐘又要俾我屌屎忽窿
CAES9820
屌你老母

點解

篇psa真係垃撚圾
先唔講可以學到啲乜

我覺得上堂做既野最on9
CAES9820
屌你老母

點解

篇psa真係垃撚圾
先唔講可以學到啲乜

成個course可以話係垃撚圾,學英文都唔係咁撚樣學吖
仲要計落gpa拉低哂嗰下先把鳩火
第一次見識冇戴眼鏡嘅Edelschwarz

between做乜上堂上連登
CAES9820
屌你老母

點解

篇psa真係垃撚圾
先唔講可以學到啲乜

成個course可以話係垃撚圾,學英文都唔係咁撚樣學吖
仲要計落gpa拉低哂嗰下先把鳩火

agger
份psa本來a range
比條友水鳩咗結果b
speaking其實唔算好grade
利申b minus

隔離個鬼妹好撚正
Complit d theory真係好撚難明
我個capstone molamola
Complit d theory真係好撚難明
我個capstone molamola

好彩唔係major
不過上堂d reading 我睇唔明
求source

要有email先sd到喎

連登無pm

留低你嘅 telegram啦,六常好快會pm你地

telegram @HKGLeeSsang
email qazwsxedcrfv@connect.hku.hk

唔該晒兩位

隔離個鬼妹好撚正

衣著有啲暴露
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞