薄扶林大學討論區(4) 我迷失在這場add drop遊戲

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
上緊tutorial
有位男同學用ISIS flag黎做wallpaper
真係好型呀

Wtf?
上緊tutorial
真係好型呀

Wtf?

咪就係 有幾型
果個人內心既自我價值係咪好低
field trip
上緊tutorial
真係好型呀

Wtf?

咪就係 有幾型

中二病

是緣是情是童真 還是意外
上緊tutorial
真係好型呀

Wtf?

咪就係 有幾型

人地覺得得isis先襯得起佢 我都覺

是緣是情是貧僧 還是老衲

是緣是情是貧僧 還是老衲

留名等成首
上緊tutorial
真係好型呀

Wtf?

咪就係 有幾型

呢啲人應該比72個處女肥婆輪米

咁正
上緊tutorial
真係好型呀

Wtf?

咪就係 有幾型

咁正

一個已經吃不消
上緊tutorial
真係好型呀

Wtf?

咪就係 有幾型

咁正

一個已經吃不消

渣ga
又捱夜
又捱夜

咁快就捱夜
下年sem two exchange, 好後悔報左sem two,係咪已經代表唔會有好intern 有無過來人講下
下年sem two exchange, 好後悔報左sem two,係咪已經代表唔會有好intern 有無過來人講下

要睇你去邊同想做咩intern

去英國, 想報hkex, bank or big4 intern 我報果時係咪傻左

去英國, 想報hkex, bank or big4 intern 我報果時係咪傻左

幾時開始做先?英國可能同香港差唔多時候完sem 未必做唔到掛
朋友係hku 地鐵站準備開粥麵檔分店
如果想俾discount hku 學生
可以聯絡邊個? 莊?

只想俾香港唯一大學學生
朋友小本經營平民價
唔需要幫手宣傳果d
唔係想賣廣告

做定心理準備大把人上莊黎間鋪r sponsor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞