薄扶林大學討論區(4) 我迷失在這場add drop遊戲

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

你都係midwestern?

我都係 係啊

我驚去旅行嘅交通好唔方便

我一收到offer第一樣就係諗到依個
有冇人去Austria

我都係 係啊

但都好既我sem2去有得睇籃球NCAA March madness 唯有去少啲旅行
Jayhawks
有冇人去Austria

識人去
派左我去monash........

monash唔好咩

猁其實即係邊間
russell入面邊幾間比較差

係咪liverpool

係Liverpool

排名上應該得Newcastle, Belfast, Cardiff (THE ranking)同Exeter(QS ranking)低過Lpool

但係exchange其實去邊間都無咩所謂啩

但都好既我sem2去有得睇籃球NCAA March madness 唯有去少啲旅行
Jayhawks

我都淨係想去周圍玩 雖然完全冇expect到會派依間比我

Jayhawks

我成個list都係歐洲除左last呢個choice係鳩揀 點知就派中
有冇人去Austria

識人去

上年去左德國 有冇野要幫你

係咪liverpool

係Liverpool

排名上應該得Newcastle, Belfast, Cardiff (THE ranking)同Exeter(QS ranking)低過Lpool

但係exchange其實去邊間都無咩所謂啩

其實係睇嗰到係咪食得好住得好啫

絲打(?)去英國邊間U?

monash唔好咩

我掙扎緊⋯⋯credit transfer 好煩

我都係 係啊

Jayhawks

Ching你就好 ncaa仲好睇過nba
其實年年開比exchange間course都唔同 我跟佢今年offer既course寫plan 到時無開個科咪仆街 唔跟faculty已經難tran

monash唔好咩

monash trans 到幾多下喎

Jayhawks

我成個list都係歐洲除左last呢個choice係鳩揀 點知就派中

我都係得依個choice鳩揀 睇到個陣心諗邊度黎

monash唔好咩

monash trans 到幾多下喎

我再望一望⋯⋯
好彩去唔到first choice second choice
真係屎忽撞棍
Trans 到唔小爛grade 科

我嗰陣係鳩睇 就揀左個聽過個名既Kansas 因為ncaa好勁

Jayhawks

Ching你就好 ncaa仲好睇過nba

好似話要同其他學生一齊係個場館出面排通宵先有位睇

我嗰陣係鳩睇 就揀左個聽過個名既Kansas 因為ncaa好勁

有得去都好過冇得去既

有得去都好過冇得去既

都係嘅 是旦啦死就死啦去Kansas啦
有無ching知engine幾時出exchange結果

出左啦⋯⋯
我去monash

今晩八點零六分

有得去都好過冇得去既

都係嘅 是旦啦死就死啦去Kansas啦

我個間都唔知有冇人會同我去同一間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞