薄扶林大學討論區(4) 我迷失在這場add drop遊戲

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
邊度online book洗牙 係portal搵唔到

去診所直接book啦

WALK IN 偷雞啦
唔會BOOK到

去診所直接book啦

WALK IN 偷雞啦
唔會BOOK到

我次次都打電話 or walk in
上網冇可能book到
Walk in 要book 半年
有冇人engine exchange 去leeds

有冇人俾人派撚咗去Wisconsin madison full year

有冇人俾人派撚咗去Wisconsin madison full year

唔好咩間u

去診所直接book啦

WALK IN 偷雞啦
唔會BOOK到

我次次都打電話 or walk in
上網冇可能book到
Walk in 要book 半年

有時寧願比貴啲都要出去睇 太多人等唔到
Programme rejected
利伸報左kcl ucl

唔好咩間u

唔想去成年
diu, 無啦啦改我grade

邊科

邊科

我懷疑你跟蹤我
利伸報左kcl ucl

你派左去邊

點解會去full year既? 你簡左full year?

冇 5個choice都唔中
會唔會有round2執人二手offer?

係呀

邊個得罪左你呀師兄

最近識左條友話自己讀risk man,但我問左幾個讀緊risk man既人都冇人話識佢,所以想起下佢底姐

Cls

details

我priorty1簡左依間去唔到 gpa太爛
今次仆街喇 long translation deadline係幾時?
係完sem交定三月尾

三月尾?

咁點算

下我都未驚 我一次都未交

唔係睇跟邊個㗎咩

咁又係
跳跳虎advisor點講呀

我淨係sem1 9月見過佢一次
佢冇同我講幾時交 我諗住再譯多少少就約見佢

我priorty1簡左依間去唔到 gpa太爛

最尾有冇offer? 你報full year唔怕defer咩
利伸報左kcl ucl

你派左去邊

WW去R周 faculty無offer on99
Main lib有句皇天擊殺特朗普 乜而家D人咁無sense架咩
利伸報左kcl ucl

你派左去邊

ww有offer faculty就唔會有架啦只限1個
利伸報左kcl ucl

你派左去邊

Exactly
今日上上下堂有對男女勁遲入左黎
個男身上乜都無 串柒柒咁行入黎 感覺似黎sit堂
坐係最後排㩒電話
上開嗰個professor 堂既學生都知佢最憎人上堂㩒電話 因為佢本身都有講明自己最唔中意學生上緊堂㩒電話/講電話 要用要聽就出班房
咁佢見到個男係咁㩒電話就話要收佢電話
開頭以為個professor講笑 因為語氣好輕鬆
個男問佢: really? Here is not high school 個啲啦
Professor 就大概話自己唔care呢到係大學定high school 都要收電話
然後唔知做乜鳩個男燥底走左出班房 個prof嗌住佢都扮聽唔到
之後個prof都話佢應該係無register呢個course既學生黎 寧願佢走都唔好留係到上堂㩒電話

我就覺得個prof咁做無問題 唔係high唔high school 既問題 係尊唔尊重既問題呀大學生
你要玩電話都唔好咁明顯啦 已經坐最後排 咁樣比professor 捉真係自己攞黎
利伸報左kcl ucl

你派左去邊

咁我寧願要faculty offer kcl 呀

你可以去sem2?
因為late round好似淨係可以apply sem2
The 2017 Globex Julmester Programme
有冇人之前參加過?
有冇咩玩 / GPA要求
但北京天氣好差下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞