薄扶林大學討論區(4) 我迷失在這場add drop遊戲

1001 回覆
11 Like 1 Dislike

啱啱變完性黎 hi

Warum veränderst du das Geschlecht

其實就 我就黎比人起到我係乜水
我應該點做

其實又有乜所謂喎
都就grad
有無人讀過soci2055Tourism, culture and society同chin1311 Intro to translation 好唔好grade

Chin1311 A+
不過你要係arts student plus dse中英文有5先reg到

點解我唔係ba都reg到嘅

漏網之魚

啱啱變完性黎 hi

Warum veränderst du das Geschlecht

我應該點做

唔爭在講埋你long trans譯本書啦
cchu food and values 點睇
今個sem reg 咗

據說呢個course有個幾好嘅tutor lucy
但係今年好似冇lucy
求問 仲有邊個tutor 好d?or 應該要避開邊個tutor
Sowk2099 divorce remarriage and separation
Sem1 add到依加都disapprove 同埋lecturer 講完都disapprove 但真心覺得幾得意 唔知grace 如何

我應該點做

唔爭在講埋你long trans譯本書啦

我先唔會講
有冇今sem讀FINA2320係class G/H架?
畫完個圖你自己又遮住咗,點睇呀 Ching,學下 Wrong痴Wing 啦!

有冇今sem讀FINA2320係class G/H架?

仲有半年grad啦
Kingman教interp真心冇得頂

同年喎喂
Interp 2嘅你係?

開始做long trans未?

跳跳虎表示譯左一頁

同年喎喂
Interp 2嘅你係?

跳跳虎表示譯左一頁

咦!
如果係咁我可能知你係邊個

跳跳虎表示譯左一頁

咦!

冇可能架 我淨係同過兩個同學講我譯左一頁
Btw一諗到就grad 真係好開心 四年捱完啦
cchu food and values 點睇
今個sem reg 咗

據說呢個course有個幾好嘅tutor lucy
但係今年好似冇lucy
求問 仲有邊個tutor 好d?or 應該要避開邊個tutor

自推

跳跳虎表示譯左一頁

咦!

唔係呀 之前幫過你手做個份野 唔知你讀translate嘅
你咁講完我先知你都係 所以我知你係邊個
但係我好似冇同你講過野
係咪有人要caes1000書
另外仲有deri本書,想要搵我

巴打我要呀
點留contact

失業,失業,失業。

失業,失業,失業。

仆街 又講呢啲

咦!

唔係呀 之前幫過你手做個份野 唔知你讀translate嘅
你咁講完我先知你都係 所以我知你係邊個
但係我好似冇同你講過野

感謝絲打

失業,失業,失業。

仆街 又講呢啲

唔講呢d 唔通俾你地恥笑人地的GPA咩
ccch 9018 buddhism and chinese culture 好似好伏

巴打係咪今個sem讀?多野做 但grade好似ok的 希望係
有無興趣夾點名? 依家有時唔得閒上 想揾個人幫手點都唔得
係咪有人要caes1000書
另外仲有deri本書,想要搵我

巴打我要呀
點留contact

terry798@connect.hku.hk,你sd contact落呢個email再講ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞