[親生仔]Google Pixel 討論區 (17)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
S8 Plus影出嚟,就咁睇就Not Pink,奶咗嘢?

影出黎好pink wor
上手我又接受到,今晚先得閒認真試。
你地咁多人買pixel 3 個mon 都冇事?之前買左部pixel 3 個screen 上下唔同色,退貨諗住買過部,但驚又中獎,定買xl 穩陣d。
之前pixel 3 唔得喎,你嗰部係咪日版
美版
Gboard唔會跟習慣改排序?
係咁嘅我用其他keyboard好過,而家好唔順手
買pixel淨係無限Google photo,無送drive storage? 明明以前買android機都會送100gb

依家所謂無限Google photo 係唔係只限部pixel影嘅相?其他相機影嘅唔包?

If you have the Pixel 2 or Pixel 3, you get unlimited free storage at Original quality for photos and videos taken and uploaded from your phone before your offer period ends.
只要係pixel upload嘅相就得
包括你其他機影嘅相再send過去
你哋用咩DPI?

定係你買左日版咋
我撳到爛都撳唔返張SIM出黎
嘩屌真係得,岩岩更新八達通APP就出返黎
好開心
直接由US Google Store買。有magisk root同hide但冇裝任何modules,張SIM card 2015年到依家都冇用過,所以一開app話要重新啟動張八達通
即刻增值返先
之前以為用唔返特登用到負晒數
而家用得返即係張個人掉得,反正已經冇左學生

個Google assistant 怪怪地

頭先放部機係Pixel stand上面試okay google,只會reponse我第一次,第二次講okay google/hey google都唔so我
試左用未?

我之前果部係setting > tap&pay 個位有得選用sin 但係而家得Google Pay 冇第二個options....
用piece up代運細機,星期六入咗美國倉,各位知唔知通常要幾耐到hk?

btw而家好驚得moon有問題
係真唔係呀
個網...
7日
巴打收到機?大機細機,部機有無問題?
大機無問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞