[親生仔]Google Pixel 討論區 (17)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
減完個價就正常好多 變返2嘅價
不過都証明Google apple都賣得唔好
一邊減價一邊減產
屌佢早買就得$50coupon
玩左pixel都兩年
Black Friday平左 依家想玩3
但要買兩部先平
上年都係咁啦
香港可以點入手?邊個集運仲用到到?

想要pixel 2 xl多啲
我最期待既畫面出現了

而家部N5電好飄忽 仲難捉摸過女人
上年雖然都係咁,但今年就真係大劈價
我正價買埋Daydream,佢依家同我話減$60
有冇人都會上上下連登reload app
想知bns係咪仲比Google收緊皮
係嘅話要搵過第間
用緊pixel 1入唔入2XL好
我update 完都冇,有冇其他人都咁?

最期代畫面出現, 好有興趣..
有無人想夾單?
想買pixel 2 細機, 邊間買好
等多陣 可以用pixel 2價買pixel 3
until November 25th, you'll be able to purchase the Pixel 3 or 3 XL at significantly discounted rates. The Pixel 3 is reduced by $150, and the Pixel 3 XL is reduced by $200.
主要係換依家部副機XZ1, 預3K
我覺得 巴打你之前介紹過呢條 , 係最正嘅.

望到灰L左。。
個陣就係貪佢50usd拿拿聲趕尾班車
雖然係貴啲啲,但有埋c to us&a插電腦又得
睇返前兩頁我個post, 用緊3XL, 通話訊號 接收能力差, 經常潛水.

之前2XL 好好多.
如果slate都有得平就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞