[親生仔]Google Pixel 討論區 (17)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
Pixel 2想有Top Shot請去APK Mirror手動裝Google Photos
如果想有Super Res Zoom請去XDA裝mod過嘅Google Camera

因為上述兩個功能都唔會用正常途徑喺Pixel 2上用到
利申 兩個都喺Pixel 2上用過
但都冇乜用 幾可會Zoom到咁
有最勁嘅Night Sight已經夠
小弟買左返黎但整返好部pixel2,依家想原價放返部Pixel3 XL 64GB 白色,全新未開,早幾日到貨
原價+運費出售 $7250

有意tg https://t.me/AQuQuMaNiNi
好似唔係unlocked版
邊度?
pixel 3 update後係咪有齊啦?
我尋日岩岩訂左。。。
black Friday 個stand 有無得平呀
Call Screen,防騷擾神器

和Duplex AI的“主動打電話”不同,Pixel 3/3 XL還加入了Call Screen模式,開啟該功能後,用戶可以借助AI應付自己不想聽的電話,如騷擾和廣告來電。Call Screen會在畫面中顯示AI對來電者的敘述,而來電者說話的內容也將轉化為文字顯示在畫面當中,以便用戶選擇進一步的回應,或者是直接掛掉電話。

這項功能同樣也是美國地區獨占,對於騷擾電話較多的地區來說,通過AI來消耗對方的耐心,或許是比直接攔截更好的方法呢。
影相mod版 拍片原版
買左幾日就出black friday discount 除左灰 我諗唔到仲有咩形容詞
Black Friday
係時候換pixel 3
早買早享受
有無人會夾單.. 買兩部先有平..
之前買左再買有冇。有可以幫你
有興趣
有興趣!想買xl
有興趣,想買XL
我想買 pixel xl 128gb.
係唔係要同款同型號先有 discount ?
我想買 pixel 3 xl 128gb.
係唔係要同款同型號先有 discount ?
我都係呀 唔清楚
有冇64gb xl 巴打
你想買咩色
照咁睇好似買XL抵d
想買64gb xl
仲有無人夾單?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞