[親生仔]Google Pixel 討論區 (17)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
留名
邊間?
你不如改名做唔識旭
明顯係漏單
Pixel 2 XL用唔用到八達通sim?
有冇去客服問佢?
我問完佢,佢話會優先排我嗰張單,話缺貨。

我覺得係漏單,唔問都唔寄啦
個expected delivery date 係26-30 oct, 我30就問客服,autoreply後冇回音,跟住1號就send 多個email 閙爆佢,因為我係連delay email 都冇收過

跟住 2號收到delay email 話 10-13就到

3號終於有個客服回吓我,因為個order status update 咗,我已經冇野想同佢講。

最後就見到佢6號寄出

我買xl not pink 128, 好缺貨咩?
我都係expected最後一日問,之後先有料到
冇啦,出 2 嗰陣 Google 仲諗住推 HCE-F
屌,因為 Magisk Hide 失效嘅關係搞到我啱啱用唔到 g pay 俾錢
點失效法?
原來係大機
咁可能唔同

細機買極都有
我都係細機囉
任何開咗 Magisk Hide 嘅 app (包括 Google Play services) 都係一開就 crash
一拍落機就出 you can no longer pay 之類

今日之前都仲用到幾次,唔知係咪因為仲有 offline token
2lbs
我1.6lbs
其實都應該係1.6 因為我用自動轉運
佢會上捨入到一磅
話說個now playing真係幾勁
大部份歐美歌都認到
而家soundhound都可以慳返
終於。。 到貨啦
淘左兩次mon貼都係伏 有咩推介啊咁多位
你淘咗邊間?我寶狼伏咗
買左黑色XL唔鐘意,有無得退返俾google換白色架
根本乜都唔使裝就知係咩歌
就算Now Playing冇show
問Assistant都會知係咩
好想食
你寄到返去應該過咗return window?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞