[親生仔]Google Pixel 討論區 (17)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
點開
星期一個update會唔會解決ram usage 問題
星期一個update會唔會有night sight正式版?
apk / 等official update

今日試咗熄晒燈都夾硬影到嘢出嚟
我都唔知點解,不過算啦,至少部機都可以到手
咁我都唔係話早你好多,大家齊齊等
話說我隻UAG Monarch for Pixel 3到咗,同部XS差唔多大
咁耐
你用邊間集運
佢用「到貨啦」
想問問切換應用程式手勢嗰度,係咪得喺底底左至右咁掃,冇得改做右至左咁掃?
邊個負皮我?左邊部閪嘢我好少用
哎屌,一諗起個新Gesture based Navigation就想屌柒Google,仆你個臭街明明原本就己經perfect啦,係都要抄。
呢代pixel真係Helpee唔落,但都唔洗買iphone吖
2 = samsung
2 XL = LG
3 = LG
3 XL= samsung

都係Android好用,所以好期待部Pixel 3嘅來臨 當然我都好滿意依家部三叔S8+
我部Nexus 4仲健在,Build Quailty好好,我又唔信部Pixel 3會好差。
我仔細check完個mon無問題,但係有時見到白色唔夠白(其實只係無開到最光)都形住個mon有事 屌你老母lg
Nexus4又係玻璃背 有無線差電

勁靚

其實pixel都已經全體玻璃點解唔整透明版

透明會對電池底版有害?
pixel 3部機愈用愈鍾意,因為size 對自己嚟講剛剛好,但如果粒電再大啲就好
直接當做主機啦
我仲摸熟緊andriod, 始終iphone 4s開始用iphone

想問呢個開左之後係咪真係block到cold call?

唔想再裝小熊來電,拎得太多不必要權限同埋長期係background行,唔比權限佢又用唔到,on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞