[親生仔]Google Pixel 討論區 (17)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
原來到左成個禮拜 屋企人收左件無同我講
我買左兩張mon貼都超差,你地有無推介,寶狼真係好垃圾
你真心咩?

pixel 4重可以點進步?
唔係影相既位多到數唔曬
像素掛
再加強super res zoom
同拍片好需要進步
可能 Pixel 4 先開始加多一粒後鏡畀你....
1 inch cmos
wide back len
少少update, 關於我嘅3XL 通話接收訊號問題.

總之我公司有個死位. 一行到去嗰度講電話, 必定潛哂水.

用2XL 當然冇事.

今日反覆測試發現.... 當我部機去到死位, 嚴重潛水嘅時候.

熄機, 隔一兩分鐘開返. 去番同一個位置 講電話 就 完全冇潛水呢個問題.

reboot係唔得嘅.
一定要熄機最少 一分鐘或以上... 之後再講電話 在死位試左半個幾鐘 都冇事!

另外 嚴重潛水 之前, 係會有 “溫馨提示”嘅. 就係earpiece, 會聽到微量嘅電流 滋滋聲....

最奇怪係 收咗線成分鐘之後 出返 main page, 個earpiece 繼續發出 微量嘅 滋滋聲. 直至 熄機重開為止!
之前selfridge買嗰幾位巴打有冇中伏?
FBI is watching you
無伏 5號order 8號出倉 10號到屋企
齊單齊編號 部機靚靚仔仔 啲test都過曬
同求
同埋case
帶出街之前想問大家 係咪真係咁易花?
Not pink個色幾靚加個case好似又無謂

傾電話長左咁多?
Pixel 3 -150好吸引,但係部se冇事冇幹冇藉口換機
我都係se 又係無藉口
淨係諗到用左2年 就換左
8.0 vs 9
有冇人想夾單一齊訂dbrand
我仲以為會係update 之後camera 有,點估到要自己裝
係會經Google Play更新到有
但你唔等得就可以手動裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞