[親生仔]Google Pixel 討論區 (17)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
30日?
第2次hang機自己重開
姍妮2017 同 全視安數碼專營店
一個有彩虹紋 一個未貼上去塊貼已經污糟 同埋上下白邊
有coupon 先食咋
邊2間 開名唔好比人再中伏
開名please
gor上個post都有人講 好似都係黏得唔好
等你消息啊
傾電話抗嘈幾好,搭地鐵我唔講野人地完全聽唔到我果邊有聲
我淘左兩張都ok喎
d位好啱 白邊嘅話佢有白邊液俾你整走
我見有d comment話白邊液傷mon
其實係膠水定乜
你睇住佢hang? 我部除咗嗰moon Not Pink之外無問題。
兩次都係開住always on收到WhatsApp
第一次無理到,放埋一邊十幾秒後見到佢自己重開
第二次係諗住撳兩下開moon覆人,點知撳極都唔開,跟住就重開了
可能係啲app問題啫,話哂Pie咁新
你買咗邊款 0.2 同 2.5D 弧邊有咩分別?
係咪淘寶果啲先有白邊?
曬埋啲錢夠我喺Google store買張啦
好似d透明嘅油咁嘅野黎
我用左幾次都冇事 comment都唔見有人用完出事
應該係睇某d機款 同搽太多滲透咗入mon邊啲罅位先會有事
但部機有ip68 都幾難入到去 加上佢俾得好少白邊液 唔會搽到過多
貼左mon 貼會唔會無咁綴手
白邊形唔係搽喺個面 冇影響觸感 條link入面有教
貼完咪同普通鋼化玻璃貼一樣feel
水凝貼先會綴手啫
而家無貼用用下有手汗 打機打到手指痛
Top Shot根本冇乜用 同Motion Photo冇分别 我跟返Google Play更新算
幾正喎
【港版英规Google Pixel XL 2原装快速充电器Nexus6p 5V3A 9V2A PD】https://m.tb.cn/h.3kL9jhM?sm=464091

你識唔識分係咪原裝?
我印象中pixel charger 冇人出仿
唔該👍🏻 你上左華強北未?有無靚貼呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞