[親生仔]Google Pixel 討論區 (17)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
想問下入完張nfc sim有無嘢要set架?
我琴日喺度講咗
冇人re 我以為得我係咁.....
CSL話唔會再出nfc sim,因為八達通唔同佢地續,俾左***,舊nfc sim就仲可以繼續用
垃圾 幾時***個獨家先完
Sideloading Pixel 3’s Google Photos app makes Top Shot work on Pixel 2

https://www.xda-developers.com/sideload-pixel-3-google-photos-top-shot-pixel-2/

冇咩理由買3了
試唔到嘅
個night sight玩左一晚已經玩夠lu

用到喎
痴撚線
冇Apple Pay/Google Pay都算啦,而家連SIM都CUT埋
都唔知係咪做生意既
唔係每張相都有top shot...
有冇開Motion Photo?
有Motion嘅相先有Top Shot
明白了
得左啦
想問下google store us買pixel 3係咪可以寄過黎香港?

利申:之前用過5X好鬼正,但死底板真係嬲嬲地
後尾轉左去用蘋果,點知咩功能都冇,想返轉頭
搵集運寄
OK
但依家係咪google store us--->集運算係最安全同平?
有冇咩要注意?
更新:旺角果間仲可以換nfc sim,佐敦果間水我
esim係咪可以入定

然後隨意轉用實體卡同esim?
屌你老母 google,嗰陣想推 HCE,部 5X 就特登唔駁 SWP
依家 HCE-F 收咗皮,pixel 3 就無啦啦又駁返,咁算點
Night Sight 係咪未出?我嗰Camera app無嘅?
你追上一個post先 乜都講曬
你增值果時部電話用邊個位拍落八達通機度架?
佢好似唔係好認到我張卡
巴打csl 申請到SIM ?
正式係未出
但係有apk流出
近相機個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞