[親生仔]Google Pixel 討論區 (17)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
點做到
淨番五部
selfridges已經冇哂快手到
想知蟹巴試咗塊貼係咪full adhesive
cap張圖 入Google Photos用Lens
中文都select到
而家我直接set做中文(香港)
噤實home鍵個螢幕搜尋幾時select都得
希望遲下香港有assistant嗰陣時都照用到螢幕搜尋
分開edge用assistance home鍵做螢幕搜尋就好
因為用慣咗覺得幾實用
用極都唔慣pie,都係刷返落8.1,至少多好多ROM選擇,可以自己揀嘅功能都比依家嘅pie多好多
出左喇依家
好簡單,仲唔係正字 重先係
我自己都習慣緊用全正字
你地睇到幾錢?
一開night sight個鏡頭畫面變黑係咪正常?
冇啦,assistant combine埋screen search冇得比你select,所以一直少用assistant,都係用返有screen search select嘅中文(香港)
用左pixel 3一個星期
部野真係多小問題
有時插耳筒聽歌,佢好似detect唔到,用speaker播
攪極都唔掂,最後restart即刻OK

係setting \ sound 個度,點解個幾行slidebar咁難slide?

其實我係唔係用緊prototype
好似揀ship hk 會扣稅所以會平左
不過都無哂了
仲乜啫你

對唔住囉俾你咁講我都用返正字 唔好畀膠我
買左了last one
早知唔洗咁辛苦係Google Store 買
有冇地方有得上手撚下
諗緊買大定細
人—在台灣想買返部都難
係咪要跟台出機架?
要網購
有冇人講過 原來用到八達通SIM。Pixel 3 XL 一開八達通app佢就叫我重新啟動八達通卡
想問香港邊到有第一代買?想買比老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞