[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(71)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
Budget 2000度 想買個掛耳入耳式耳筒,個bass 想重少少,請問fender nine 1點睇?仲有冇其他選擇? thanks
住長沙環?
又出地址

唔係
acoustune arc43
咁你買咩fender 想成日上長沙灣代理
007 好軟熟架清 夾335 幾好,線身又夠幼
諗緊007B OFC定Luminox reflection
後者平一半
不過007B好少地方有得試
比較鐘意原廠線 luminox果條未聽過唔敢講
Budget 2000度 想買個掛耳入耳式耳筒,個bass 想重少少,請問fender nine 1點睇?仲有冇其他選擇? thanks
住長沙環?
又出地址

唔係

唔明
你過去 dc fever 二手區搜尋下而家有幾多 fender 放緊二手
講到成日上代理 佢都唔明咪由佢算囉
N8, qdc vx你地會點揀?
或者仲有冇其他選擇?
住長沙環?
又出地址

唔係

唔明
你過去 dc fever 二手區搜尋下而家有幾多 fender 放緊二手
講到成日上代理 佢都唔明咪由佢算囉

喔,好叻阿你
住長沙環?
又出地址

唔係

唔明

唔該曬巴打,我睇呢個post 都係小圈子多,好似預左入親黎都知道哂d野,冇事都係出返去先
fender d qc好出名,所以依到d巴打通常會比定地址你就算,方便你上去搞維修,係咪真係好鐘意隻聲先?
brise audio
唔怕硬身係幾好既
要軟就試STR7
ORB啲線都軟
都成千幾銀
好撚痛苦...
PW Audio Copper 28 IEM Cable頂唔頂得過?
我見佢600幾平成半
其實我唔知...因為來緊應該會耳機都換埋...
除非去到叫佢成SET比我試...(首先佢要有齊我想買GE嘢...)
我只係覺得如果換咗ZX300唔換4.4好似好ON9
搵吓睇有冇得試先,最緊要啱聲
fender依樣野之前D post都有講過好多次 自己唔爬文爬post話人小圈子
Vx
清用緊咩iem?有冇諗過如果依加果條啱聽拎去改頭就掂?
我岩岩都淘佐zx 300a 2299rmb!
同問有冇4.4好介紹 最好唔貴
搭jupiter!
有無link!!?
【Sony/索尼 NW-ZX300A MP3音乐播放器无损发烧随身听ZX300】https://m.tb.cn/h.3kEfCdF 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥kE0Lb8lHfRZ¥后到👉淘♂寳♀👈

最好問清楚detail 因為會退款比你
2299 有貼有套有32gb sd card我覺得算良心價
運個方便你貼佢要溝通下
冇啦~一係就換晒~一係就唔換
宜家先係海皇星
傻仔先走去改頭
其實海星真係唔錯~呢個價位...所以一時間都唔係太大的衝動...

不過我試過~其實ZX300的話夾VE3同AYA都幾好(之後再試下4.4+AIR唔知有冇奇效~因為之前3.5啲聲就比較焗促)
耳機同DAP都有啲心水~只係如果係GO FOR ZX300的話冇理由唔玩4.4...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞