[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(71)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
感覺升咗 1 grade, 背景聲有進步, 空間感再明顯啲
想問巴打們對westone 有咩評價
睇中左um pro30
FIIO部M9巴打們點睇?
抵屌?
用緊舊版,好平均,低音唔夠深但都有嘅,有時聽聽吓會覺得悶,不過插條2.5mm又會好好多 有budget就上50
都幾雜食喎,手機聽就唔諗d比較難推既耳機你諗啦,去sony小試牛刀n3ap岩唔岩玩先,二千零蚊倒但都幾全面仲可以留返d筆直身痕試其他野
我見habbitzz sony ier-m7 $4199
各位巴打有冇用過habbitzz ? 佢寫有一年保養但唔知係咪行貨
3000$budget 想買對隔音啲嘅耳機
諗住買對Campfire Audio Orion 再買對Etymotic嘅三節膠塞落去
定係買對Etymotic ER4XR / CM好過?
巴打點睇?
利申 仲用緊iphone聽歌 遲啲有錢可能買個dap
黑雀 = oriolus ii
reborn = oriolus ii refine +pw no.5
Campfire啲嘢粗管嚟,你點隊etymotic啲三節膠入去
直接ER4算啦
final make3大家有冇咩評價?
你肯定你戴到三節
隻inear sd4壞左 升級有咩好推薦
EX-1000 同 1551CU 比邊隻正 d

試過用 EX-1000 聽 aga <一加一> 好正。不過聽返d pop 就好 flat。HS1551 CU 就未聽過。

大家都係三千樓下,求意見。用 ZX300 推
試下1551 1501
Try Final e5000
rk01
大家有冇試過m7,我用zx300 推
E5000 用ZX300,唔夠力
EX1000 喇!
4.4 都算推得下
其實有乜嘢比較平嘅方案係推得好e5000....講緊出街用
改平均
唔該巴打, 去搵搵先
今日試過下隻灰黃雀, 但總覺得唔係果件事咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞