[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(71)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
自己試聲底啦,我投wm1a一票
想請問下有冇巴打係Audeze個官網買過野,係唔係一定要用美國信用卡同埋係唔係送去集運平過佢直運到香港
巴打我真係木耳黎 建議你自己去試
最後因為心入面偏向ue 同aaw唔知邊到有得試 就去左試6同rr
聽完之後感覺就係 6pro人聲比較靠前但係中高頻反而好似分析力唔及uerr
而且我自己個人覺得6pro 人聲同樂器聲癡得好埋
Bass 黎講估唔到6pro 好似潛深d但係uerr好似實淨d
最後都係訂左uerr 雖然係貴千幾蚊但係我覺得個價值係到
利申:真係木耳 入門級人士唔識分析太深 僅供參考 高手們高抬貴手 唔好屌咁大力平行時空
Make2推得郁真係好正 不過想試埋make3但唔知邊到有得試
Make3 不了
佢個價錢真係買E4K好好多
UE6人聲靠前
星際三樓a店有2同3demo
想問下ue個數碼耳印邊到有得做? 今日去dma 都係叫我去整耳印
UERR訂左幾錢?
點解有人買ZX300+N3AP 跟住又唔捨得換4.4線
唔直出N3BP
抵喎 幾耐有得攞?
Cm 冇得講實架wo 都係話預個半月星期一去整模 我冇問點解唔係3d scan
DMA訂UE CM係一定唔會有3D scan,因為DMA唔係UE嘅authorized dealer
想問下巴打MH335有無4.4既線買
有冇巴打試過曬兩樣覺得係咪真係有好大分別?
邊到先會用3D scan 我成日都好怕整耳模
你可以上ue 官網store locator 睇我諗
Budget 2000度 想買個掛耳入耳式耳筒,個bass 想重少少,請問fender nine 1點睇?仲有冇其他選擇? thanks
一定有 睇吓啱唔啱你嘅啫
Fitear 006 007都有出4.4 不過fitear線好硬
其他就Effect beat audio呢啲比較多user review 可以搵搵大概聲底
住長沙環?
因為對ZX300相當心動~
咁買咗的話又冇理由唔整條4.4線玩下
有冇啲中規中矩又平平地的4.4線推薦?

P.S. 本來想睇睇ZX300A但點知現在淘寶竟然要登入先SEARCH到嘢...
利申從來冇用過淘寶...
又出地址
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞