[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(71)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
Custom arts harmony 8.2 ?
zx300 推唔推得郁 e5000
4.4都還可以
唔係啦,我都係初入門玩耳機
咁啱呢排啲耳機癮又燒多次,睇左好多cm,所以啲牌子都識少少
Custom arts好似有香港代理,你上佢個網睇睇,不過咁旗艦唔知有無demo

同埋11月又有耳機展,唔睇埋先決定?
UE
this https://menclub.hk/hobby/17440

btw我應該出cosmic ears ce6e/ce6p
6000有找, 再貴嘅真心唔捨得
諗緊佢條原裝線改4.4 好定升級第二條線
原裝
咁貴, ue7 pro貴過cosmic ears都係得3鐡2分音
雖然唔係話越多一定越好, 不過個feel覺得唔係咁值
試埋64 audio U12T / trio
budget 2500左右,想買個耳機,有無咩好推介等我聽日去試都可以有個比較

用緊dpx1a推,依家個韓國牌子耳機好銀耳信錯咗個sales, 仲要用咗兩三個月就左右大細聲
sony n3ap
試曬咁多隻最尾over budget買咗535 聽得最舒服 不過貴

乜都聽唔到咪最舒服
宜隻同Roxanne II都真心唔好聽
改完cm多數會唔同聲...
前幾頁我問過其他ching, 佢吔話cm最好唔好由入門玩
玩入門cm過一排又要換個度又幾千蚊, 所以我target中級個啲, 即4/5個單元開始

咁我無咩錢又想學人玩, 咪唯有cosmic ears
睇左好多牌子, 同單元數量呢個已經係最平了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞