[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(71)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
有冇巴打有3.5轉2.5轉插推介
想插入iphone用2.5線聽歌
around 7000 budget
4000DAP 3000耳機
聽開metal
有無CHING 可以推介幾款比小細佬去試試?
清你想我地不服d乜野先?
大家平時講耳機單元既‘’鐵‘’係咪啫係鐵動?定圈鐵?
動鐵
不服來
https://www.mezeaudio.com/products/meze-empyrean
十月底變十一月,唔知西頓中心嗰邊有冇消息?
雖然係萬眾期待,但係Mr Speakers又無啦啦出咗隻Ether 2,即係擺明打對台?

https://www.fostexinternational.com/docs/products/TH909.shtml
TH909日本嗰邊有貨,比我想像中快......
如果我budget around 7xxx
應該點分用幾錢耳機幾錢DAP?
驚推唔郁
淘記執隻ZX300A,剩返all in耳機
計埋應該可以買到HS1650CU,但要搵人幫你換4.4

或者HS1551CU,再買埋原廠4.4線
打算放左隻IM02 用黎買部1551試下 希望女聲會好過IM02 同多返d低頻
有冇人用過ar-m200 想知用後感
利申:想入手
自己去試埋2000蚊樓下既機再決定,視覺上聽覺上操控上我覺得有得選擇更好
1551可以出去試下先決定買唔買 同im02都好唔同下
有無人試過fender 隻nine 0
nine o
睇緊二手
新手想問下
我追post 見zx300a 可以藍芽連手機 steaming 聽歌
咁如果諗住買埋1000xm3, zx300a 可以藍芽連埋去1000xm3?
ckr9 ltd條線有四芯, 點會改唔到4.4
買左In ear sd 1, 好正
有冇煲機app/youtube link推介
我搵好多全部都冇rest time, 冇得行開/訓覺果陣由佢keep住煲一陣rest一陣咁loop
話改唔到先可以食2000銀改造費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞