[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(71)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
仲有冇
1551都要3千2 let go audio 又冇得試灰黃 水黃
咁樣子...咁就有啲可惜

講真我覺得1551對比灰黃嘅聲唔止多兩百嘅,或者問問其他巴打睇吓邊度有灰黃水黃試?
tks 巴打,今個weekend試下先。
ect facebook message佢係唔係唔會覆 已讀不回
再問多次試下
打電話啦
想問有貨未要打電話
想買zx300玩4.4
應該先買機run in咗先試線
定係機同線一齊試完一齊買好?
我會揀等下年walkman40周年睇下有咩新嘢出
試完一齊買
一兩年前聽人講final e3000又平又正就買左返黎(對我黎講$1000以上都算貴)
最近突然間大小聲,整極都係咁
諗住換隻新耳機,本來想試下final e2000
但岩岩見到個系列出左e4000 同e5000
想問下性價比如何?
E4000同E5000 要好大力先推到 但推得起就幾好聽
我之前打電話好快聽
唔趕既咪等下佢Facebook覆你
冇記錯jaben應該有得試曬,價錢差唔多自己覺得鐘意邊隻就揀邊隻,兩隻都唔啱就再睇下先 我啱聽唔代表你啱聽
ching用咩聽?如果電話做source就無謂辛苦電話傷到荷包又浪廢耳機 因為4k5k真係唔易推(有聲出另計) 。建議都係試多次2k3k睇下自己有冇轉口味好過
1551有3千樓下
前幾日星際頂樓見過,右面中間果間,好似話就黎停產,要就快買
我想問個player同耳機價錢應該差唔多定係應該耳機貴過player?
搵啱聲底既耳機跟住先再配player, player升級相對效果較少
同問
用緊對 x10 有啲殘
想問置頂推介隻 final audio design E2000 / E3000 係咪有 連咪既 version 支援iPhone? 要去旺角先有得買?
我用緊 E2000/E3000, 再去試 E4000/E5000, 驚喜不大, 一來調音差唔多, 二來用緊部 ZX300 唔夠力, 唔落 AMP, 呢兩隻真係推唔起, 用電話聽, 出黎效果可能仲差過 2000/3000, 人聲後, 粗糙. E2000 幾好, 高音出, 空間感寬廣D, 係分析力, 同低頻唔及 E3000.
平時都係插手機坐巴士聽
睇黎都係買2k聽住先,多謝大家意見
你zx300 3.5同4.4推e4000同e5000根本兩回事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞