[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(71)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
邊間有n8 demo試
一邊裂裂地 一邊爆左個入耳果忽
亦軒 右店都有
Thanks 師兄
依加國磚都過 2皮
有冇巴絲打有用過NuForce 耳機
本身隻耳機有冇得換線?
會唔會條線壞左?

始終都係姣婆守唔到寡,買咗個dignis皮套
個手感真係好好

另加Sony依家可以7拆購買延長一年保養,幾低屌
有價有noise
自己都被價錢蒙蔽過
價錢品質並不是並行

唔知佢R&D佔幾多
但國磚細節位都係差少少
主要功能冇乜問題 係細部位置冇人地咁用心
落舖借條線試下有無聲

換線幾百就得
小弟一路用開手機聽歌 最近想入返部a55同埋左n3ap條線
想問下換條原廠線m12sm2好定其他好?
雜食多 唔該巴打們
用返原裝 sony D 升級線好重 會有聽診效應 而且n3無得掛耳 重咗會戴得唔舒服
小弟隻Orion 條線都死死地
左邊冇聲

Budget 唔多,得$800
巴打可唔可以推介有咩線可以換/試
定係買返原裝線
咁呢個價位有咩綫係夾n3ap嫁?
同埋a55其實入唔入得過定係儲多啲上zx300a好過?
直上zx300加n3bp
巴打點睇v-moda crossfade 2 wireless.... 依家先入手會唔會太遲
可以試吓r-studio最平嘅4絞,或者試吓漢聲新嗰條銅銀混

打手不服來辦
不過我其實應該all in DAP 耳機

下年有新野 希望唔太貴 學生哥玩唔起 (半工讀)第一次試線忍唔住笑撚咗出嚟
估唔到唔夠$2000混合單元都有咁嘅上升空間

老細 喺度買咗咁多嘢一蚊都唔平俾我
下次都係等你唔喺度先買
去hot earphone pro望下,呢個價都有幾種風格玩
最左邊係咪aegis 8絞嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞