[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(71)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
Ve8 本身想ve5既
聽聽下覺得8好聽d
Ve有得拎
CHING買咗邊隻?
小弟又想整VE3~但同隻AYA中間揀緊

而且整咗又想買埋DAP...買咗DAP又想換條4.4玩...
DIU...窮了...
Ve8 本身想ve5既
聽聽下覺得8好聽d

8月10%off

咁單元多幾個又貴啲...好難比較GE
話就話唔係買單元
但係分頻多啲細啲總唔會差啲
e5000手機點推
我個fd伏左之後要特登買部player
單元數目多少同音色有無改善無關
不如你講下而家有邊方面你覺得唔夠
如果用DPX1A 推唔推得到e5000?
我用300r都唔覺推得到 但係出黎個聲都ok
btw um pro 30手機推唔推到 上次未試 對呢隻同ie80s興趣最大
聽開女聲同metal(雜食) 30未試唔知 ie80有bass人聲又出幾岩我口味 聽埋上面幾隻就會去馬
um pro30冇試過 但係試過高一階um pro50 比我感覺係低音重但係生硬 唔夠ie80s自然 比我會揀ie80s
有冇巴打知道AF1120邊道有得試 價錢又如何
試聽過180覺得唔錯 想試埋1120
另外用手機同電腦又推唔推到 因為冇窮三代打算
都係無電話?
等咗幾耐?
2個月多d
想問下音場同單元數量 / 幾多路分音有無關係? 定都要睇埋housing /導管個啲config
我仲未收到DMA 電話...
未有得拎
冇關係 主要係housing 調音 導管
應該呢幾日有啦
邊間訂?
Dma
budget 2500左右,想買個耳機,有無咩好推介等我聽日去試都可以有個比較

用緊dpx1a推,依家個韓國牌子耳機好銀耳信錯咗個sales, 仲要用咗兩三個月就左右大細聲
頭戴式耳機budget around 一千
要舒服 靚靚仔仔 雜食
有咩推介
唔想比太多budget落去
因為入耳式都已經投放左啲錢
budget 2500左右,想買個耳機,有無咩好推介等我聽日去試都可以有個比較

用緊dpx1a推,依家個韓國牌子耳機好銀耳信錯咗個sales, 仲要用咗兩三個月就左右大細聲

咩耳機?
公司抽獎抽中咗隻x shock

想知好唔好用

好既就自用唔好就放睇下有冇人要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞