[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(71)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
暫時覺得ue 好似最吸引
但係我見佢好多都出左好多年 暫時價位岩可能係5pro 其實出左幾耐係咪無關係
個人覺得係
但以自己聽感為準會好啲
Custom made原意都係professional reference 用
無乜大問題都唔太需要refresh
我係咁諗
可以試埋 limeears le3sw, Oriolus mk2 cm , 同埋 AAW axh cm 個人覺得都算係 5000左右 比較有特色嘅 cm 黎
無錯 部分cm原意係俾工作用 所以轉款根本唔重要 返而耐用性更重要 因為無人會成日買工作用具

反而普通消費類耳機就會成日轉款 因為要刺激d人買 而且d人會願意當買多件玩具咁買
有冇聽人聲既CM好推介 監聽類唔係好岩我 最好有啲味精味
20K內
aya
fitear 好多隻都有味精
推薦係邊間到做?
香港得3間有 D記 熊仔 同 X軒

價就好似3間差唔多 無記錯D記平少少 熊仔最貴 但熊仔有得即場做埋模
月尾想整隻CM 但just ear 好似產能問題唔收新單住
熊仔係邊間
依到廢事開名 logo係熊仔嗰間
Fitear 334
VE5
想整返隻CM
暫時睇中咗64隻A3E 雜食嚟講夠唔夠做
同埋我想問其實呢隻香港有冇得整

BTW 有冇其他最好既選擇 筆直最八千
其實大概要幾錢左右 見好多都係話未包模錢但我又搵左一陣都搵唔到其實大概幾錢
同埋ue又好似話買個價錢已經包掃耳 定係只係某d型號?
唔該曬巴打 好想腸油
想整返隻CM
暫時睇中咗64隻A3E 雜食嚟講夠唔夠做
同埋我想問其實呢隻香港有冇得整

BTW 有冇其他好嘅選擇 筆直最八千
Fitear 都係睇款 9xxx到19xxx
八千不如儲下先啦
+小小VE8,雖然人聲唔算係好出,但係我覺得好全面
試咗隻1670
用g6聽 啲人聲好似一個就嚟啞嘅歌手喺水底唱歌咁
用zx300 4.4試就好正
成set買要萬2蚊
點算好
細佬我玩爛左對ue900s
其實我好鍾意個聲
但逼於無奈要換
咁多位師兄有咩咩2-3k推薦
se535會唔會係好選擇
都係用電話同電腦聽歌
用緊AK Mitchell 同 onkyo dp-s1
有無咩2.5升級線推介
筆直1.5k
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞