[TVN年尾壓軸新劇]《鬼怪 - 孤單又燦爛的神》劇情討論區 (2)

824 回覆
133 Like 8 Dislike
比女友引左我睇
愛上左金高恩既清純
韓秀智版本round and round 出咗未
有無人想去李棟旭個fm
睇完鬼怪太空虛走去睇藍色海洋
睇曬20集 太無聊睇下都ok
好後悔之前冇追住嚟睇 搞到冇人可以討論

大愛各對cp
孔劉太正 我到而家都仲未係套戲度抽返身出嚟 佢d喊戲好正同好勁 佢由悲傷樣>眼少少紅>紅+淚水long long下>眼淚出嚟

結局果集見到恩倬死真係喊爆 最後果幕再遇返又再喊多次 我媽仲笑我on9

I like TT. Just like TT. 秘書先生
之前追左幾集 嫌一個禮拜兩集太多冇再睇

太少定太多?
而家出嘢係時候睇 大叔

太少定太多?
而家出嘢係時候睇 大叔

出咩嘢
韓秀智版本round and round 出咗未

出左未?
有冇人睇到?

鬼怪中文小說版終於要出啦!
台灣6/18出版 唔知香港有冇得買呢?
http://www.books.com.tw/products/0010753668
鬼怪唔係俾viu買左咩?
岩岩睇奇妙電視既廣告見到,21/6開始播
鬼怪唔係俾viu買左咩?
岩岩睇奇妙電視既廣告見到,21/6開始播

網絡版係viu 電視版俾左奇妙
收皮秀智我女神
依家先追晒 最尾真係好sad
女主唔靚但演技唔錯 做到好吸引我睇
遲左三年 好好睇
居然有人同我一樣遲左三四年
好空虛
我都係
之前無睇因為覺得孔劉配個咁後生嘅女仔好怪
點知一睇就中左毒了
第一次呢類偶像韓劇會令我思考
演員演技又好
之前睇BIG已覺孔劉演技好正
喊戲好有層次
呢套仲多發揮
女主角都好正 拔刀嗰場
同埋失左憶有抑鬱都做得超好
近年啲韓劇我全部睇一半開始飛
呢套真係好好
然後我睇完呢套想睇其他孔劉嘅戲分下心
睇完熔爐仲傷心啲
啱啱睇完,真係好好睇!
陰間使者果對睇到喊晒,不過鬼怪果對唔知係咪因為粵語配音,我無乜feel...
鬼怪知道使者係王黎果度都睇到喊
每年冬天必睇韓劇睇親都會沉翻落去劇情到喊到傻
早幾日睇完 好後悔咁遲先睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞