[TVN年尾壓軸新劇]《鬼怪 - 孤單又燦爛的神》劇情討論區 (2)

824 回覆
133 Like 8 Dislike
敢問 呢度有冇巴打
我由上星期開始睇追到Live仲大結局埋
仲不能自拔 仲好想繼續睇

尤其係兩個叔叔啲on9野 德華 男女主啲sweet野

啊啊啊 唯有聽歌止渴
敢問 呢度有冇巴打

敢問 呢度有冇巴打

敢問 呢度有冇巴打

金高恩真係演技派 啲喊戲真係入心入肺 孔劉死個下同 佢記返起去搵孔劉 係咁喊住叫好掛住佢個到
好正
始終有D唔完美,上面絲打都講左,點解地獄使者果一對無飲到茶都唔記得上一世記憶

仲有啲時間點
9年 用同一部電話
30年後素雞死左之後
究竟金侁一個人又等左幾耐
最近,睇完鬼怪,有咩神劇可以追呀,好空虛呀

我睇返孔侑D舊劇頂當

我睇返孔侑D舊劇頂當

孔侑套big都好好睇

我睇返孔侑D舊劇頂當

孔侑套big都好好睇

李嫂李珉廷
始終有D唔完美,上面絲打都講左,點解地獄使者果一對無飲到茶都唔記得上一世記憶

仲有啲時間點
9年 用同一部電話
30年後素雞死左之後
究竟金侁一個人又等左幾耐

無講金信等左幾耐
咁係代表佢只係可以不停等
果份無奈同孤單
[quote]最近,睇完鬼怪,有咩神劇可以追呀,好空虛呀

我睇返孔侑D舊劇頂當

孔侑套big都好好睇

李嫂李珉廷 [/quote

我睇緊。其實成套戲真係睇孔侑 劇情一般。

枉我仲期待左首歌咁耐

套劇好多歌都好正喎~

Stay with me 正到一個點呀 我LOOP左幾日了

我都覺Stay with me 超正 近排loop緊I miss you 同heaven

一聽i miss you 個腦就有王黎金善cp 既畫面

枉我仲期待左首歌咁耐

套劇好多歌都好正喎~

Stay with me 正到一個點呀 我LOOP左幾日了

我都覺Stay with me 超正 近排loop緊I miss you 同heaven

係啊 i miss you 真係好中好好聽

最鍾意ailee果首

最鍾意ailee果首

全部都好好聽

如初雪般走向你
i miss you
you are so beautiful
Beautiful
Hush
My eyes
Stay with me
想買碟,有無巴打知尋韓有無得賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞