[TVN年尾壓軸新劇]《鬼怪 - 孤單又燦爛的神》劇情討論區 (2)

824 回覆
133 Like 8 Dislike
有冇人知點買專輯 寫真
鬼怪好慘,無限地睇住佢死再輪迴

冇計 佢自己揀

但佢唔揀安息既原因都係因為好愛女主
鬼怪好慘,無限地睇住佢死再輪迴

冇計 佢自己揀

睇完好唔開心 覺得佢孤零零

冇計 佢自己揀

睇完好唔開心 覺得佢孤零零

孤單又燦爛的神

冇計 佢自己揀

四世後佢咪又係孤獨一個

唔好再講喇真係好慘

四世後佢咪又係孤獨一個

唔好再講喇真係好慘

點解呢個大叔可以咁pure咁true
我感受到女好愛男 因男不停守護佢 照顧佢(加上靚仔到一個點)
但男愛女就未太有感觸 (女純情活潑?
因為就咁睇 好似係男嘅愛大好多
第16集有成20.5%收視
有線台有20點收視真係痴線

其實分晤到啲台嘅不同(sor好蠢
人魚同鬼怪比 邊個勁啲?

緊係鬼怪啦 轉返做免費台收視好似有成60%收視

咁同太陽的後裔比?

秘書都有出場,無理由德華無影,明明套野封面都有佢,係咪編劇漏左佢

好慘,明明鋪好路行成長路線,最後直頭消息

消失

好似話btob趕住開演唱會 拍唔切老妝

秘書都有出場,無理由德華無影,明明套野封面都有佢,係咪編劇漏左佢

消失

臨尾見唔到佢連名都唔提真係有少少遺憾
分享下呢首中文版beautiful
改得幾好 好貼近原唱
https://www.youtube.com/watch?v=jI0oFz7wI5I

四世後佢咪又係孤獨一個

唔好再講喇真係好慘

點解呢個大叔可以咁pure咁true

好貼切
可能第四世恩倬唔走做鬼陪鬼怪呢

本身以為天使係伏牛黎

好貼切
可能第四世恩倬唔走做鬼陪鬼怪呢

本身以為天使係伏

咁同太陽的後裔比?

有線台有20.5%真係好癲
要同免費台比較 大約有線台收視 x 3
太陽的後裔同擁抱太陽的月亮收視最高都冇過50點

消失

臨尾見唔到佢連名都唔提真係有少少遺憾

係囉 話曬都係poster 主角之一
Ending冇佢硬係差咁啲

咁同太陽的後裔比?

有線台有20.5%真係好癲
要同免費台比較 大約有線台收視 x 3
太陽的後裔同擁抱太陽的月亮收視最高都冇過50點

替佢地開心

消失

講起老妝我反而想知點解sunny唔化老妝
話哂68歲死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞