(還要走多遠)尼馬故外傳之香港殺入世界盃(2)

1001 回覆
98 Like 7 Dislike
個故由中學追到大學就畢業了
中間若智話停一年 以為會爛尾啦 結果之後一睇竟然有返 到而家完晒 真係有d不捨
最後 怒打若智屎忽最後一下
梁Sir
第一季追到而家
多謝梁sir
由個故一出就追到今日終於完 平時好少留言 淨係會係呢到留下言 以前梁sir仲係弱智果陣每日指定動作就係上黎睇有文未 365日 日日如是 到呢個故終於完 個post都去到40頁 真係好不捨 梁sir可唔可以開個新post或者1001之前開返個fb page
最後要例牌怒打梁弱智屎忽一下!
澳洲未一齊既時候 已經初夜左 三個月期限之後同居左一段好長時間 仲記得Joyce 有段搏殺期gary要去萊爾果到住 比Joyce 叫佢最近唔準諗曳曳住
會唔會出德仔外傳?
雖然之前個啲無睇,但依一個故睇得岀好用心寫
真係好好睇,希望香港有一日真係可以殺入世界盃
梁sir完gary夢,應該唔洗打屎忽啦
竟然係尤西比奧!又幾好!仲以為會係在生嘅人!
放過梁蛇啦
孤獨終老
唔係,Gary 個髮型咪就係照住尼馬剪囉

假如Gary 而家仲有keep 住的話
由中學畢業睇到出嚟做嘢,故我棄過但最後都係要攞返出嚟睇,老實講,正傳真係冇外傳咁好睇,建議弱智執執中間D情節
竟然無李察同浩南
開左個新post

大家可以過去吹下水

之後紙言同facebook link都會係個度post

https://lihkg.com/thread/865091/page/1
如你所願啦巴打
梁蛇
尼馬故 讀者聚腳po
會唔會繼續寫徳仔?
鍾仔同阿狗隊長
BTW,感謝尼馬故,由S1嗰讀中四,到呢家Grad出嚟做嘢,陪住大,每次都好期待下一章,即使係中間停過,仍然忘不了嗰份血同淚,得閒就推下
去另一個post呀巴打
睇返應該係剪唔撚到
成個公仔麵咁點返學
可以唔洗剪 直接放個公仔麵上頭就得
小學生都唔講廣東話
外傳上左紙言啦

想要打包既可以去睇下

https://www.shikoto.com/articles/169919.html
另外小弟開左個facebook page
暫時乜柒都冇
遲d有咩更新都應該會用facebook
邀請大家like左先

https://www.facebook.com/梁凌均-279839865976035/?modal=admin_todo_tour
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞