(還要走多遠)尼馬故外傳之香港殺入世界盃(2)

1001 回覆
98 Like 7 Dislike
應該要完了...

最多打埋加時啦.....

Gary 打埋就退役
Gary終於落場
又一次睇到眼濕濕 好希望有朝一日真係可以親眼見到e個畫面
搞到好似衝鋒21咁
似乎係德仔會射失12碼出局
都肯定gary對腳無好結果
睇到喊
麻煩最好唔好又搞d咩遺憾美
一分鐘 觸及舊患 被換出
悲情人物係咁上下
gary踢過澳洲u隊
tsun都去踢支足了
現實:
Tsun Dai is also away on internatinal duty, flying out today to join the China U21 squad for a training camp in Amsterdam
真係好諷刺
原來呢個先係現實
寫完上面gary個篇訪問就即刻出左tsun dai呢篇新聞
真係好諷刺 香港足球員可否有d風骨
屌佢老母 以為tsun dai 有機會做現實版gary
依家變撚左支那浚 好撚失望
真係好羞家 點解要扮傷
如果光明正大話去學野 成件事唔同啲
不過點都好 可唔可以比啲骨氣
Gary終於有得表現下
加插一段gary屌柒支那淩ok?
加插一段gary屌柒支那浚ok?
Lm
多謝支持
近排得閒睇返哂五集故事
自覺得season 1同3故事性比較強
難得咁多位一直以黎都咁支持呢個故
我諗都係基於一樣野:每個鍾意足球既人,心裡面都有一個足球夢,都希望香港球員可以有衝出國際,踏足歐洲既一日

近來戴偉浚既故事,或許係一個開始。我相信終有一日,香港一定會出到個現實世界既李文翰。

睇返上年s5完左之後寫過d咁既野
戴偉浚件事我都希望係集體炒車
當事人出黎講兩句好嗎
梁sir 可唔可以比返個happy ending比Gary?
佢都夠曬可憐嫁啦,唔好再玩佢啦
其實一路都鋪緊路比Gary退役
「生於斯﹑長於斯。作為香港人,我只會代表香港上陣,永遠唔會變。」
浚狗斷腳死
首先我都唔鍾意中國,但我作為一個香港嘅半職業運動員黎睇呢件事,我覺得想進步去中國都好合理,人地大陸喺運動投放嘅資源係香港嘅好多百倍,唔通仲留喺香港踢波拖累香港經濟咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞