[立秋老虎] 西裝、皮鞋、皮件討論帖 (18)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
嘩!你之前屌到人哋反艇咁,依家就咁講嘢
火車哥那對即情慘不忍睹
未轉廠都已是咸豐年前的事了
依家D皮如何呢?我近來都無見過
屌到佢反艇係岩岩轉廠果期啦 再者我屌都係屌佢d crust同做工,而且我地買果陣全體買crust leather,邊有買box calf呀蛋爺

依家d皮新近我見過一對黑色,box calf其實唔差。
同埋你有無睇到我話佢轉廠後無論皮既揀位同做工都過山車咁跌 點睇都唔係讚啦蛋
請問各位巴打千零蚊返工皮鞋有無推介我依排應該會訂開meermin,都係做返工鞋
你有興趣可以同你兩個人share 運費有意多個留名

留名,刺激1995巴幾時開波?
係咪有幾位巴打想訂???
巴打如果訂開可以一齊訂
chapel
唔知john lobb factory store 有冇
我都想知邊度有得試下,有無介紹
Thanks,聽朝問下
有冇人有興趣Berwick polo oil suede Tassels loafer? UK 6買細咗著唔到
平時其他鞋著開咩碼呀?對比下
請問深圳做西裝,係咪通常去羅湖城?
請問各位巴打有無邊間推介?
想搵間大約$800樓下,用料唔差...
唔該
痴撚線
CJ
Merton 348 7
Harvard 376 6.5

Church’s
Chetwynd 6.5

我本身右腳大啲,6.5兩隻腳都有小小甩爭,所以先買6 ,但係6右腳渣得滯
各位對VASS嘅鞋有咩意見? 我見上網reddit, styleforum大部份有讚冇彈; 同埋比起Alden, Crockett and jones 好好多

我見佢4000零5000都唔係貴CJ同Alden 太多,所以給佢吸引左
終於有牛肉飯
Vass睇你中唔中意Last Shape,同埋成日會錯單
Vass最抵玩係rare colour shell
淘寶啦 唔洗嘥車錢
響大陸既feedback反而幾乎有彈無讚
可能大家睇重既位唔同
有興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞