藍牙喇叭討論區

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
用緊RIVA turbo x 除左重之外都OK
B&O A1 用家,細細個真係好正,bass其實都好好,中高音一流,唯一缺點就係開得大聲會發熱,跟住就會好快冇電
A1係低音潛得唔深
不過本身已經tune得好好
Turbo X
師兄有錢人
好耐之買
無留意好耐 隻beoplay a1玩咗幾年 舊電就打柴 而家插住電擺公司聽 雜食偏人聲有咩取代佢既推介 三四千或以下
都買左成年
一年前買
師兄其實有好多音質同佢差唔多
但價錢平佢好多
A1訓覺開住, 第2朝仲有電, 其實想要有幾耐電先叫好?
話事話你地平時用咩app聽歌多?kkbox or Spotify
用緊Denon 新果隻 16xx蚊 唔錯
好過Sony 果幾款
有無巴打知屯門元朗邊度有bose水貨
Denon 新個隻簡直無敵咁禁
Spotify
12-14?
啲人話粒電好快壞
依個價位...都試左好多隻
最後 音聲//外型 揀左佢
想問邊到可以試到 doss soundbox xl 32w
大家講到好正咁

同埋著重bass 而1-2千

買 BOSE SoundLink Revolve PLUS 水貨
定2隻 Charge 3比較抵玩 ?
好快壞咪拎去保養, B&O係2年保養

BTW之前見巴打講過佢係B&O做, 講係專賣店買既直頭係換新既, 但街外只可以拎去保養
我都係用緊a1 前排壞左岩岩換左隻全新比我
想問下有冇人比較過a1同p6 d聲?
a1只係1隻speaker, p6加多左隻低音, 低音應該會好過a1, 而且a1要放定先好聽, p6就唔洗, 但個價差成倍喎, 真係睇荷包做人
不過size p6都大隻好多
Doss Amazon有得買
1000-2000Denon 個隻都好正
2隻嘅話一定係charge 3
咁佢間公司保養好真係幾好
但講到best Bluetooth speaker 同價位絕對唔會係佢
yamaha wx-010 我諗買唔買好
Budget 3000 ,有冇咩藍牙喇叭好。想試下要低音勁啲,平時乜歌都聽加埋會睇戲。最好唔好咁大
charge3 堅好用 牆位回彈力又勁
滿電 用足2日 先叉
日日返工都用到收工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞