藍牙喇叭討論區

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
點解會係handsfree?
試下post張圖出黎睇下有冇人幫到你
想問下Harman Kardon Aura Studio 2 美森做緊170到
因為我想電腦,電話+now tv都用到, 有無人可以大約話俾我知可唔可以三個device 都用到
因為我新手唔係好識, 我知電話可以bluetooth 用到但係我唔肯定電腦+now tv 可以點set
電腦,now tv插aux 個窿
但170USD 同我係香港買差唔多
有無switch 可以撳個制就可以換source 嫁?
糾結緊買兩個flip 4定兩個charge 3好,定買個extreme好
平時聽中文歌多,係房用多但有時都會帶出去
Budget 2000下
中文歌唔建議買JBL呢啲低音重嘅喇叭
如果要portable 好細個個啲
我會建議Denon DSB 250bt
咁巴打有冇推薦,但之前聽過jbl charge 3個feel都唔錯
sony s200f 同mt300有冇巴打用緊
邊到買底?
想平平地買隻喇叭露營/旅行用
暫時覺得SONY XB10 & TRIBIT XSOUND GO都唔錯
睇外國REVIEW都係SONY XB10 > XSOUND GO
有冇巴打2隻都用過??
Tribit Xsound Go正常總體點都會好過xb 10
除非xb 10一對
買部支那amp千幾銀搞掂
巴打有冇建議,諗緊兩隻charge 3定xtreme 2好
kilburn2點睇 用黎聽下歌咁
有無人用 Beopkay S3? 好似幾正
個人會建議兩個charge 3
始終帶出去方便啲

我都係睇呢度個比較
所以先想問下有冇巴打比較過
肯定亂評分mini II冇可能係最高分
聽樓主買Anker Soundcore 2
開心使用左2個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞