藍牙喇叭討論區

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
整定上絕對會

同埋有得更新connect plus
我會簡 HG1
如果要拎去廁所都方便啲啦
BTW JBL都出左隻Link 20可以試試邊個岩啲
同size基本冇野可以好過佢咁禁
Bose soundlink micro超邊便又靚聲
冇人用devialet?
Gold phantom?

用途係乜?睇戲打機為主我幾肯定呢對冇得輸
低音以體積黎講真係超班

但聽歌低音太強,雖然唔影響中高音,但我都一般
結像我亦都覺得麻麻,可能門市擺係間玻璃房既關係

如果你想一對就算,唔洗駁其他機,又要靚仔
我覺得呢個價算好抵
thank you!
我諗住打機睇戲歌

其實gold同 silver phantom相差幾遠?
! 因為個廳又唔係特別大

另外想問下你部phantom係咪用dialog connect wifi就搞掂

thanks!!
本身已經有一個flip4,
大家覺得值唔值得再買多個玩stereo mode??
絕對值得
好唔只一倍
Harman Kardon Onyx Studio 3啦
應該夠滿足架啦
想買個新喇叭放係房用 駁電腦 主要聽歌睇戲
有冇藍芽都得
有咩推介?
Budget:1500-2000
一個Denon DSB250BT價錢=兩個flip 4價錢

咁你會點揀?
唔該巴打
睇下你對音質有幾高要求
Sorry,1999

我意思係如果有$1500 budget,你會買一個Denon DSB250BT 定 兩個flip 4?
我會買簡兩個Flip 4
因為又IPX7
拎出party 用又得
感覺實用好啲
不過Denon DSB250BT就音質無敵咁禁
同埋走高端路線
好,唔該晒巴打
呢個問題我都問過, 好似話麻麻地
等178巴解答
完全唔得,直程係冇bass
呢個價大把好嘅選擇
有Anker Soundcore 2/select
Taotronics Pulse X
Tribit XSound Go
Doss Soundbox color
排名已分先後次序
如果唔要防水直接簡Pulse X
想請問一下 見到Marshall Kilburn 減價到1,499 如果同Denon dsb250bt 二揀一 嘅話邊個好啲? 都係屋企房用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞