藍牙喇叭討論區

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
fender monterey 同 marshall stanmore 比邊個好 想買woburn 但睇人話好易壞
地方唔大先勁,不過舊野好大
如果有位一定買Onyx Studio 3
不過留意返Onyx Studio 3 得party mode 冇stereo mode
所以買兩個都唔會出到左右聲道
自己本身識玩插線個啲另計
Denon 除左 DSB250BT 其他唔好買,因為有Bug又唔係好靚聲
JBL Flip 4 or Charge 3
Charge 3偏向Bass 不過中高音冇咁清
JBL Flip 4 相對中高音好啲 bass冇咁勁
但本身都唔差 一對都好勁 個stereo mode 都好好
睇你取捨
其實都有好多選擇Buget幾多
聽開咩歌
上網睇一隻叫KR-1000 或SL-1000s 嘅soundbar
雖然淘寶野
但絕對有驚喜
前者重Bass啲
後者平行啲
行申:前者用緊插電腦用,後者放係床上用
500內大牌子難啲
一係Anker Soundcore Boost 低音都好勁
有冇巴絲用緊devialet phantom可以講下
諗住買
用緊Charge 3 播d好嘈既歌就ok既
Soundcore boost 低音好過 flare
絕對好過flare
如果你想買flare都係要一對先好用
因為佢本身係mono Speaker
要兩個先有stereo
不過flare IPX7 同埋低音係屬於平均個種
BTW Flare個價錢以音質來請買Flip 4好過
我純粹貪佢IPX7 同有燈
預唔預防水?
唔預嘅話Onyx Studio Mini啦
中高比Flip 4好少少
不過得party mode所以兩隻都冇stereo mode
Harman Kardon Onyx Studio 4香港買幾錢?
同價位有冇咩好過佢
我見onyx mini 好似都係貴多少少 係咪會好好多?
咁 JBL Charge 3 有無 stereo mode
爬過文,你話Denon DSB250BT 係細型size 既藍芽喇叭最靚聲?
onyx mini
marshall 官網做緊特價 抵唔抵買?
B&O Beolit 17 大家點評價?
係咪依個牌子唔q會特價
買咗kilburn
網上睇呢隻D人講反而唔係太好聲, 性價比算差.
用緊charge3 開心使用中
不過想買多一個細細個又輕既方便行山果陣帶
有冇咩好介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞