藍牙喇叭討論區

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
Marshall 唔係太熟
不過佢個級數已經JBL XTREME, Harman Kardon GO+Play 2, Sony SRS XB40個個級數
理論上會好啲
不過我會簡Denon 始終新款
Kilburn 2015年款
同埋你唔係開到炸房咁款
其實Denon DSB250BT都好夠做
小型Speaker開到最大聲,bass會好薄(通病)
同埋都方便啲啦
Kilburn點拎來拎去
順便提提Harman Kardon Onyx Studio 3
再上一個級別Hardman Kardon Go+Play 2以價錢來講都係無敵
多謝巴打 我去睇下Denon先
聽hiphop 邊隻好?會帶出街既
Thanks bro
請教一下
2隻JBL Flip4 係咪好過2隻Harman Kardon Onyx Mini?
有冇buget
300-400都係呢啲選擇
Anker Soundcore 2/select
Taotronics Pulse X
Tribit XSound Go
Doss Soundbox color
又或者VAVA Voom 20
Harman Kardon Onyx Mini 音質好少少不過本身唔支援stereo mode 只支援party mode
Amazon 買
其實香港好多牌子都冇
得啲大佬野同明牌
所以好唔抵
我自已就未聽過gold外
但覺得有得上gold就上gold,反正差少少

藍牙 wifi airplay都駁得
miss左6月嗰個promotion...有得送dialog
兩位師兄好有米
其實你地覺得咁貴來講如果剩係Bluetooth 係咪會晒左?
因為唔識玩有線
想學下野
係HKTV買左舊onyx mini $399再95折
399再95折咁平?
係,不過係水貨同只係得返紅色,但都有1年保
95折要vip先有
本身想買2隻主要用黎插電腦,不過2隻充電好似好煩咁
399堅抵買
買返兩個都係Flip 4貴少少
搞到好想心動
買隻先
原本用緊 隻 Beats pill
前排 老婆話用左好耐 想換
問我買咩好
同佢講 想換就買JBL 隻Flip4

今日話買左個禮物俾我
諗住 仲唔係 flip4
打開 頂 點解會係 sony 隻 xb21

算啦 買左 就試下啦 可能好好呢
試完 低音重係重呀
但係d人聲 俾d背景聲 音樂聲 遮晒
搞到d人聲好蒙 一d都唔清

問返佢 點解唔係flip4
佢竟然答 flip4 樣衰 sony 靚d

問題係 而家隻野 仲差過我用緊隻beats pill
搞到真係唔想用隻 sony
XB10 2隻,以小型喇叭,佢可以一路冲涼一路播
我有隻XB3,都十分好用

浸溫泉用
巴打 Ultimate Ears Ue Boon 2依隻又點睇 行貨$799
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞