藍牙喇叭討論區

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
呢款真係唔錯
唯一唔好係差爆電冇得長放
巴打邊到買同幾錢
我都準備去馬
求巴打們推薦一下$2000左右,買一隻藍芽喇叭,
聽搖滾的,音質>一切 重量大細之類都唔係問題
爬左文好似係推薦amazon買doss或者boss?
星期日Mk ssp 睇過680-699行
thanks
Doss除非你買soundtouch系列
Mini 2個啲就唔洗諗唔會夠Soundbox XL來
已入手, JBL Charge 3
好正
利申: 木耳
Bose Home Speaker 500
Sales話新出左兩星期左右 考慮中
有冇人用緊marshall?
好似好少人討論咁
啱啱係日馬入左隻 SoundCore 2,5千1羊,familymart 自提。好夠大聲,人聲清晰,bass 又夠晒勁,同 bose soundlink mini 有得一拼,同我之前買電視送果隻 srs-x1 完全唔同 level。唯一係開到 max.vol 有少少拆聲,但減番一格都好夠大聲。

有冇人用緊creative?
好似好少人討論咁
幻覺來架咋
信我
佢調音來講真係世界級
同第一代比係好好多
但mini級數始終好佢一皮
利申:有晒
出去聽過
唔好買
bose 低頻既下潛,同金屬感渲染的確係世界級,不過唔係個個睇得低頻最重要 之前想入隻 denon 50bt,因為都係覺得貴最後忍手,而家對比 anker 呢隻,唔駛唸,一定揀 soundcore2,音量大好多,聲又開揚,價錢又平一半。
Denon 除左250bt其他唔好買
其他有bug
Friendly budget首選係tribit xsound go
音質仲靚過Soundcore 2
不過xsound go新出啲
所以冇得比
啱啱 check 番日馬,你呢隻仲要平2千羊,如果有早知既話
追哂post
主要藍芽播歌,間唔中先駁電腦
行山 去旅行 焚下歌
最緊要方便易拎
筆直一千內
有咩推介
要駁電腦即係要stereo sound
咁Bose soundlink micro 唔得
但你要行山用
其實都幾難
防水來講JBL Flip 4會好啲
如果焚歌Anker Soundcore Boost 會好啲
Thx 178bro
Anker Soundcore Boost 邊到買平d
香港本身好似就平過外國
你上網搵下之前好似590
追晒post 想要隻輕巧啲 聽人聲為主 睇下動畫電影

harman kardon onyx studio 3
Onyx mini

b&o p2
a1(少少over筆直)

bose soundlink micro

應該點選擇
音質:Harman Kardon Onyx Studio 3 > Bose SoundLink Micro > Onyx Mini
人聲Bose onyx 掉轉
B&O唔熟唔亂講
咁onyx studio3同bose應該點揀
我見onyx mini hktv mall又做緊558 好似好抵
好難揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞