藍牙喇叭討論區

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
無知一問
IPX幾多先防到廁所沖涼水蒸氣
Anker Soundcore Infini Mini 有無巴打試過?
同價位比佢好好多
暫時平時沖涼iPX3都冇事
長放唔敢亂講
例如呢?
Harman Kardon Go&Play 2
Vifa呢啲價錢分分鐘平過佢
但贏佢成條街
Sony Xb41 如何
想放單車 户外用 party
見幾型 想知好唔好
不過1.5kg
好多人話上一代(20,30)好啲
至於4系列一向差評
唔知點解啲人話Sony xb系列model 愈大愈廢
利申:3X XB3 2X XB20
巴打快啲試
跟住出評測
我都想買
已買,fit哂我,
3.5mm 接駁電腦
藍芽接手機/PS4
立體聲打機睇戲好正 ,音量夠
聽歌我收貨,整體平均,低音少少偏弱,要低音都係去買JBL啦。
外型 係房放兩隻JBL 比較奇怪

$699性價比爆燈,本來預算$3000
香港邊度有得買
大概幾長度
旺角深水埗都有,550mm
星際買機有冇伏?
想入onyx studio 5
price. com報行貨多數2399,水1900
星際2 樓有間寫行貨賣1880.
貪平又拍伏
請問有有人用過minirig?
想買一對
有無邊隻適合當computer speaker用 想慳位
買咗個2嚿零水Discman,有AUX輸出,可以駁有AUX in嘅藍牙喇叭,所以冇AUX in嘅千其唔好買,冇得揀source

好夫以㙻到68/69都唔防水蒸氣
如果剩係會買一隻Anker Soundcore Boost 或 Douni A7 會適合你
要連埋佢個subwoofer 買
音質超正
不過好貴
我窮丁用緊淘寶Sl-1000s(小型soundbar)
但音質超符想像
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞