藍牙喇叭討論區

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
HG1同ZR7定位都唔同
HG1係輕便攜帶
ZR7係配soundbar用
HG1 開左extra bass低音好勁
唔開要custom EQ先好聽
不過電待機得12個鐘過左會冇電
佢係For 你長差住用
利申:有Sony SRS HG1
Zr7 單用無咁好? 諗住買隻zr7 放房
唔知點解sony hi res 系列咁耐唔出野
樓主巴打推既doss同taotronics pulse x邊隻好啲?同係邊買?

聽Metal放房
肯定Doss 本身大件好多
Pulse X係buget有限下用
係咪ds-1833?點解amazon仲平過淘佬
係,因為佢本身唔係主打中國市場
所以要運返過來同埋要稅掛
Marshall stanmore. Amazon 買連運費$1600。聲靚。樣型。開心使用中
想問邊到睇到衛訊會員價??我見佢睇好多BT 啦巴
係咪一千樓下都推薦 flip 4?
本身想買Bose 但實物真係重,有時出街用唔方便,bose jbl ue 既細型號d 聲就好一般,反而試左 Sony xb10 又幾好,聲唔係一流,但聽pop 絕對夠,低音幾舒服。而且價錢平,買一對都平個Bose😁
https://www.spill.hk/audiovisual/sony-srs-xb10-review/
denon 50bt點睇,我貪佢夠細,833蚊,OK?
但xtreme 2 聲會唔會靚好多
重有 onyx mini
始終呢個系列比較雞肋feel
唔出好正常
Marshall
Revolve可以提升一倍聲音同埋更強低音
HG1好似因爲firmware 問題要更新好耐
所以出左HG2唔洗更firmware咁耐
有錯請屌
睇聽咩歌
咩用途要咩size
UE boom就唔好提啦
Sony 款同唔同牌子比佢音質算平常唔算好
啲人唔推介係因為同樣價錢有更好選擇
當然有人鐘意款靚
唔好買
除左250bt其他唔係音質唔靚就係有big
冇Marshall唔敢亂講
冇Marshall 唔敢亂講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞