藍牙喇叭討論區

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
但係買兩隻一樣嘅speaker好似好奢侈。
剩係音質肯定係onyx mini 唔洗諗
唔會啦,你試過就知有幾正
唔該巴打
真係咁正?如果想玩stereo mode推薦邊款? JBL Flip4 ?budget 有限
Stereo mode邊隻好啲我唔係好知
我有一對嘅sony srs xb 3, xb 20同Anker Soundcore Flare
不過我諗應該冇一個好過Flip 4
意思係可以買一對既 harman kardon onyx mini
就有Stereo 效果
Onyx mini 唔支援stereo mode 得party mode
JBL GO2 帶去沙灘 防水細細隻好正
JBL 嘅GO音質認真唔點
不過一分錢一分貨
普通用家無咩要求
低音同外形做工唔錯
用緊sony xb30 等bose出新
開盡d 聲都幾厚,可能係新開聲關系,效果略嫌欠深沈,但正常 volume 音色層次都好驚喜,同埋胡桃木木質音箱始終對音質有好處,想再靚聲 d 可以諗下 the three,但我貪 the one 有內置鋰電可以周圍擺都得。
想問如果多聽中文/廣東歌
UE boom 2定jbl flip4好?
通常係房用 見price.com嘅價錢兩隻唔係差太多
咁harman kardon 邊一隻會有stereo mode? 假如想要返mini咁既size
Harman Kardon mini size冇
JBL其實都係harman Kardon 一樣公司
JBL Flip 4
唔洗諗一定係flip 4
想問一吓呢啲藍芽喇叭是不是都會有延遲?
Ching 想請問下onyx mini 係咪無3.5mm? 有時想駁埋desktop 諗緊flip4 定onyx mini好 遲下想上一對
我會簡Flip 4
因為可以週圍拎
音質上應該差唔多
緊係唔會啦
唔係啲人點藍牙喇叭睇戲爽
但係點解電話用藍芽耳機會有延遲
電腦唔會
要有什麼條件嗎?
搵日過去試晒兩隻先
其實藍芽喇叭 1500$ 係咪無得點追求令聲/人聲?
KEF MUO
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞