藍牙喇叭討論區

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
啲人話一開頭超差
Firmware 更新左好好多
係軟件問題
用佢個app 更新返firmware 啲人話好返
試聽咗都係買JBL FILP 4
一對定一個
上次住永利酒店玩過部b&o beo a2,感覺好正
大家有冇用過
一個only
一來無位 二來唔想下下帶耳機 所以唔需要立體聲
dsb250t 同 onyxstudio 3揀邊個好?
聽人聲多,唔追求勁bass,主要屋企用
定係flip4 x2好?俾你地講到個stereo好吸引 btw點解好似唔多覺有人提onyx studio4嘅?
Size來講onyx studio 3好啲
DSB250BT 無敵嘅意思係同size冇一個好過佢
如果你享受stereo sound
一定係Flip 4
音質來講studio 3最好
Studio 4唔提係因為音質冇咩太大分別只係多左stereo mode
但貴超多
我都係 駁電腦 但有時會閃紅燈 明明叉住電無蚊過線
買左 bose revolve soundlink一年
各方面都十分滿意 細細部好夠聲
舊電又夠用 d bass好勁
平時拎去屙屎聽 周圍拎

買多部soundlink玩party mode 有無得諗?
未必買返revolve
Soundlink micro 表示party/ stereo mode會有delay
但得一個用個陣冇問題
Update左drive未
得閒去門市試下先
兩個都up左最新
上網睇官方話係正常
B&O a1
音色好紮實,bass唔多但夠集中,人聲靚
想係 AMAZON 買Doss Soundbox color
https://www.amazon.com/DOSS-SoundBox-Color-Bluetooth-Handsfree/dp/B06XNMXXCP

有無元朗/天水圍撚一齊夾運費
2人成團 大約$210內 當買黎玩下
有興趣既TG: @s29999

(部PULSE X 唔知點解無得直寄HK)
我之前Pulse X都係直寄
不過Amazon會成日變
可惜 有得直寄就會簡pulse. x
老實你問我Pulse X好過color 好多
一係你係e-bay睇下
岩岩睇左 計埋運要400
Ebay通常都會有嘅
不過相對上會貴少少
想問下咁多位巴絲覺得 JBL go 好啲定 JBL go2好啲
咁平我就無音質而言 純粹淨係想帶出街 淨係想大聲啲 個聲音廣啲
Go 2防水
至於聲音方面應該差唔多
唔好期望咁多
感謝
邊度買Flip 4水貨最抵屌?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞