藍牙喇叭討論區

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
仲有karman onyx studio 5 又點睇?
其實想問 藍牙3.0 同4.0 睇藍牙喇叭上分別大嗎?
5 其實成個手袋咁
5轉左單聲道音響
但上網睇啲音質好左好多
想問下有冇人放onyx mini 黑色
500~600budget 邊部最抵屌?
地方唔大 聽pop 多
如果唔會買多隻
我會建議買Anker Soundcore Boost
想請問下同onxy mini / doss soundbox/ jbl flip4 比有咩優點
Onyx Mmini最平均
Doss Soundbox XL低音超勁值迫中音響
Jbl Flip 4體型來講低音人聲都唔錯
不過個人覺得後兩者都有少少低音係前面人聲係後面
咁anker soundcore boost 比較好既地方係?
麻煩哂
防水
低音夠勁
人聲都唔差
又有USB out put
仲有bass up可以要低音可以開
唔想可以關
有個ue boom 2 平時打波pre game用
宜加想買個靚聲啲擺係房用
巴打,今日拎左denon 250bt 返黎試,有'時時'聲發出,我mute 左就好明顯,除非較大聲d 先可以蓋過,咁樣係咪正常?有無咩方法可以解決啊?
仲左諗又諗緊 唔怕重或大,只求音質。
聽rock,跪求意見$2000-3000邊款買完無後悔
WIN 10 係咪有bug
Speaker 按鈕可以隨時教大細聲
但WIN 10 右下角教大細聲會無反應
Google過好似係Bluetooth bug
有無人有類似情況
有冇話要聽咩歌同鐘意咩外型
我咁多個目前只有Douni A7都有呢個問題
我都解決唔到
會唔會係貨問題
Harman Kardon Go&play 2 啦
頭先去換左隻,都係一樣情況,sales 哥哥都話未試過,我諗係正常
1kbudget 係咪都係得x-mini 或者
Harman Kardon Onyx Studio 揀
咩jbl charge 果啲我又麻麻地個design
巴打們有咩介紹
lm
flip 4 jbl點睇?
龍心都用緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞