「PS4」 本月免費 Alienation 異種國度 招好友

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
係咪要刷哂全版三次(世界2,專家,大師)先可以開傳奇場?

每關計,過左veteran, master 就開到legend

洗唔洗順序同自己開?

應該係計自己開,難度順序要跟,每關獨立計
岩岩有個 30-300既人入左我個每日任務場 連升6lv
高比巴打我清緊世界2主線
一陣再一齊打

有無巴打想copy
30/300優先 留低tg

lmfps4
多謝巴打

FJ6261
同求呀 認命喇我

docyerin 依家30-196 同求巴打武器
武器可以俾人架咩?
好似話有得backup save 之後單機雙人俾
高比巴打我清緊世界2主線
一陣再一齊打

琴晚見你場full join唔到
1001未
$70包做緊半價。gohoho
$70包做緊半價。gohoho

其實有冇邊支heavy 武係有潛力用下,尋日打過支mini gun 射閃,CD 超耐彈又少,廢。。。之前打過支DLC 既射回,又係廢。 唯一一支有用既會係Launcher 射榴? 出過好多支12洞都係被打技。。。powershot 又係打極都被動技
其實有冇邊支heavy 武係有潛力用下,尋日打過支mini gun 射閃,CD 超耐彈又少,廢。。。之前打過支DLC 既射回,又係廢。 唯一一支有用既會係Launcher 射榴? 出過好多支12洞都係被打技。。。powershot 又係打極都被動技

崩解者射回 11洞夠我打傳奇方舟喎

其實問過好多次,崩解者應該玩快禁連射定叉滿先射好啲? 我唔係玩tank 得單粒難中好多,同埋方舟細,易反彈嘛

其實問過好多次,崩解者應該玩快禁連射定叉滿先射好啲? 我唔係玩tank 得單粒難中好多,同埋方舟細,易反彈嘛

其實同毀滅者有d似 一定要藍連 谷到個充能速率 2/s 以上 你連禁就會好撚爽
全部圖傳奇都輕鬆打
不過我玩tank應該著數d
三個武器包
我見大家都似只用毀滅者同螺旋丸手榴彈
仲有把唔勁?

其實同毀滅者有d似 一定要藍連 谷到個充能速率 2/s 以上 你連禁就會好撚爽
全部圖傳奇都輕鬆打

今晚試試先,玩到悶又掃唔到想玩既武

如果minigun 同flamethrower 射閃射回似毀滅者咁連爆就爽了。。。。

全部圖傳奇都輕鬆打

是咪會好快無彈

全部圖傳奇都輕鬆打

是咪會好快無彈

緊係唔係啦, 崩解者先最省彈

全部圖傳奇都輕鬆打

是咪會好快無彈

應該係話d彈最cum用

是咪會好快無彈

應該係話d彈最cum用

係咪就係三個武器包,除左毀減者,同螺旋丸果把?

是咪會好快無彈

應該係話d彈最cum用

sosad買個武器組合包平過買兩件
少少灰

應該係話d彈最cum用

少少灰

兩件武應該係13加13
包應該係35?

應該係話d彈最cum用

少少灰

兩件武應該係13加13
包應該係35?

做緊特價22蚊齊哂武器

少少灰

兩件武應該係13加13
包應該係35?

做緊特價22蚊齊哂武器

謝謝

少少灰

兩件武應該係13加13
包應該係35?

做緊特價22蚊齊哂武器

謝謝

叫我情何以堪
只好玩死兩件dlc裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞