「PS4」 本月免費 Alienation 異種國度 招好友

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
玩左唔夠一個星期,只有喺30lv 後跟樓主玩過兩場,呢家已經30/80 solo expert level 所有關都零難度。。。其實我覺得真係唔洗打咁快,夠30lv 就自己認真咁過下關,玩下唔同武啦,唔係真係堅快悶。

尋日玩左陣主武melee + grenade, 配埋被動技加大個炸彈範圍,基本上比野圍係en唔洗開槍都清晒。 唔係下下黑洞加毀滅者先好玩既。。。

Expert合埋眼都過到

你玩legend 玩到零難道先出黎講啦

一隻game 有10關

我唔會玩到第3關就話太易玩已玩悶囉

legend方舟你掃俾我睇打足5層

我solo 刷架Wo

坦克用任何武都會自動變雙持,

唔關主副武事,你當佢自動幫你一把變兩把,

儲彈量一樣,

但耗彈、DPS、彈道 全部 X 2

其實後期係咪唔使奶媽?
係既我玩坦克好過
between坦克同破壞者邊隻大力d
講爽好似坦克過癮d

初期中期:三個職都重要

後期:大家武器都咁上下既話,突擊就相對冇用

坦克最爽,前題係要有血dick子毀滅者

咩名

PKproHKG

Add左 我psn係edwin_30 求carry

同求BRUCE-PS求carry
玩左唔夠一個星期,只有喺30lv 後跟樓主玩過兩場,呢家已經30/80 solo expert level 所有關都零難度。。。其實我覺得真係唔洗打咁快,夠30lv 就自己認真咁過下關,玩下唔同武啦,唔係真係堅快悶。

尋日玩左陣主武melee + grenade, 配埋被動技加大個炸彈範圍,基本上比野圍係en唔洗開槍都清晒。 唔係下下黑洞加毀滅者先好玩既。。。

一隻game 有10關

legend方舟你掃俾我睇打足5層

巴打sorry 屌
我誤會左,以為你串我
我係HKG 果邊開post 冇人睇既屌

我玩左幾日
PSN:PKproHKG

坦克 30/300
生物 30/23x

用緊11洞毀滅者 射擊 迴力鏢
單刷 1-2 傳奇 3分鐘內
一帶三打傳奇方Jer 40分鐘內五層

我開game 只會set 好友限定,
見到我既隨便入
(幾Lv 都得,你跟得切我就OK

- - - - - - - - -

另外,
想同巴打們換copy 武,
其他12洞我有:

異種獵槍 射擊 閃電 / 迴力鏢
毀滅者 射擊 擊倒
電火槍 射擊 迴力鏢

渦流彈 快填 5連藍洞 / 2連黃 + 3連藍

有巴打有其他12洞武器可以同我trade copy

利申,我唔送武器,
因為我都係打到第一把勁野先開始有台仔show 我
大家努力

點換武

輕按三角 = 主要 / 次要武器切換
按緊三角 = 切換重型武器

唔係呢d換武
你話換copy武即係點

點換武

輕按三角 = 主要 / 次要武器切換
按緊三角 = 切換重型武器

唔係呢d換武
你話換copy武即係點

自己backup save,

離線合作掉俾人,之後recover 返個save
Hero1newtype
chuchulam
Brianyuen1221
mrmuii2
midnette
Cyril409
siuyunyun
getter173
raprst
williamkuen
eoeo11012
wahjai17
ballchan6
wujoechan
wctwct2613
Felix-Chak
Jeffrey2773
cykeung
Benchui2345
HEAxKTY
Iantom1026
peshk_skyyiu

BRUCE-PS

Kevin Fok
有冇巴打 今晚一齊打下方舟, 其實我都冇咩好擦。 都算滿左裝。 至在玩下挑戰下個時間。
不如開個TELEGRAM GROUP

Ps message 有group
我有加哂啲人入去
我呢幾日帶左20個巴打升都有,好多刷到過百lv
唔少把槍仲勁過我

佢地都可以幫忙帶刷下
升到30+都係十零分鐘

不過想快速升等請留意

你人物已經世界2 
(爆一次機/或買pass 後再新人物)

另外想打傳奇方舟要留意,
傳奇方舟已經係遊戲最後最難既關卡
中途全滅會乜都無得拎
唔係去到全身頂裝好難帶人刷
人數越多怪血量越多
而傳奇方舟難度都有返咁上下
有冇巴打 今晚一齊打下方舟, 其實我都冇咩好擦。 都算滿左裝。 至在玩下挑戰下個時間。

30/1xx 夠唔夠打
主武萬幾傷
副武,重武 三十幾萬

唔夠打最多隱形唔死
未升到30lv係咪刷唔到30lv武
未升到30lv係咪刷唔到30lv武

係,所以30先係開始

30/1xx 夠唔夠打
主武萬幾傷
副武,重武 三十幾萬

唔夠打最多隱形唔死

應該唔夠,打唔太痛

30/1xx 夠唔夠打
主武萬幾傷
副武,重武 三十幾萬

唔夠打最多隱形唔死

應該唔夠,打唔太痛

補充,果陣岩岩玩左無耐我攞左把電醬散彈槍 。好似傷害有50萬。 都打唔痛,而且換彈換唔切。
Tg group?
24lv都吸到傳奇經
Tg group?

留psn acc, 入psn group
方舟個格仔陣
傳奇1-2 ,狗仔衝,係好過打5層方舟
DLC可唔可以共用?
打左4日終於白金
有無人帶玩 依家51lv
Psn fatbyea

尋日玩左陣主武melee + grenade, 配埋被動技加大個炸彈範圍,基本上比野圍係唔洗開槍都清晒。 唔係下下黑洞加毀滅者先好玩既。。。

一隻game 有10關

我係話如果只係靠人帶黎衝等會勁快悶,成場走走避避等執野。。。 學樓主話齋,有好多升到上30/100 都唔知自己玩緊乜

如果好彩既執到一件legend primary 有9洞以上配射擊閃電或者回力刀,已經足夠solo 橫掃,武器都唔洗換,無晒本身應有既樂趣
Hero1newtype
chuchulam
Brianyuen1221
mrmuii2
midnette
Cyril409
siuyunyun
getter173
raprst
williamkuen
eoeo11012
wahjai17
ballchan6
wujoechan
wctwct2613
Felix-Chak
Jeffrey2773
cykeung
Benchui2345
HEAxKTY
Iantom1026
peshk_skyyiu

BRUCE-PS

Kevin Fok

StevenLau1216 求carry
點樣可以俾人帶升lv ???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞